Кой ще заеме мястото на „Шоуто на Слави“?

Снимка: Шоуто на Слави

Водещият Димитър Рачков съвсем скоро наистина може да сбъдне мечтата си и да седне в стола на Слави Трифонов.

След официалното признание на Дългия в ефир, че няма да продължи договора си с Би Ти Ви, сценарият неговото място да заеме шоуто на Магърдич „Господари на ефира“ изглежда все по-вероятен. Затова от месеци загатват шегите на водещите на „Като две капки вода“.

YouTube

Още преди месец папараците на „България Днес“ уловиха Халваджиян на излизане от Би Ти Ви след тежки преговори с ръководството. Макар досега никой да не е коментирал официално подобна рокада, няма причина тя да не се случи.

Дългия е непоколебим в решението си, че слага край на съществуването на шоуто си. В този часови пояс най-вероятният вариант е друго комедийно предаване. Точно затова продуцентите на „Господарите“ ще трябва да променят концепцията на предаването. Най-вероятно познатите адреналинки ще се преквалифицират като балерини и ще увеличат състава си. Не е изключено в предаването да има гости на живо. Хора от тв бранша издават, че няма много продуценти, които биха могли да предложат подобна концепция за развлекателно предаване. Освен Магърдич единственият друг вариант са Иван и Андрей, които имат опит с „Шоуто на Азис“ преди години.

Засега вариантът, в който Трифонов прави рязка рокада и създава напълно ново предаване в „Нова“, изглежда нереалистичен, убедени са от обкръжението на Дългия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе