Над 15 отбора вече се записаха за „Ludogorie Cup 2019“

Вече над 15 отбора се записаха за областния турнир по футбол на хандбални врати „Ludogorie „Cup 2019“ организиран от фирма „ДАЗ-2016“ ООД – гр. Разград съвместно с ОС на БФС – Разград и efbet.

Турнирът ще се проведе на 22 и 23 юни 2019 г. от 09,00 до 14,00 ч. на стадион „Диамант“ (бившия стъклозавод).

YouTube

Желаещите отбори могат да се запишат до 6 юни 2019 г. на телефон: 0886737669 ; 0889103124

В турнира право да участват имат лица навършили 16 годишна възраст и до максимум двама картотекирани играча от „В“ група към отбор. Всеки отбор има право да се запише с до 10 играча. Такса за участие: 30 лева.

Наградния фонд ще бъде под формата на купи, футболни топки и други индивидуални награди.

Всеки отбор ще играе с 5+1 играча, като ще имат право на неограничен брой смени по хокейни правила. При показан жълт картон състезателят се отстранява за 2 минути от игра. При показан червен картон състезателя се отстранява за 5 минути от игра и след това същият не може да вземе участие в тази среща, но може да бъде заменен от друг състезател. Същият има право да участва в следваща среща. Странично хвърляне ще се изпълнява с крак, а шпагатите не са разрешени. Забранява се участие на състезатели с футболни обувки тип бутонки. Изисква се всеки отбор да представи заверен медицински списък.

Турнирът ще се проведе в два етапа:

Първи етап:

Времетраене: 2 полувремена по 12 минути с 5 минутна почивка между тях.

Финална фаза:

Времетраене 2 полувремена по 15 минути с 5 минутна почивка между тях. При равенство ще бъдат изпълнявани дузпи за определяне на победителя.

Повече информация ще има след техническата конференция, която ще се проведе на 08 юни 2019 г. от 18,00 ч. в спортна зала „Лудогорец“.

Спонсори на турнира са Гуми център „Мидис“, Гуми и джанти „Shans“, Ракия Исперих, фирма „МАТ“, Дюнер „Интрига“ – гр. Исперих, „Метал Амбалаж“, Кафе клуб Luxury – Кубрат, пицария „Crazy Forest“, Механа „Българе“, Автомивка „Хюмекс“, „Христофор Илиев 90“ ЕООД, Спортен магазин „Силвена“ и Пица-салон „Болярки“.

Официален медиен партньор на събитието е нашата медия – Razgrad News.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе