Дневен хороскоп за 20 май

Овен

Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за Вас. Ден за оценка на стойностите (и активите). Задачите ви затрудняват. Днес общуването с хора, които мислят като Вас, ще бъде приятно и ще стимулира ума ви. Единият се свързва с временни делови затруднения, а другият засяга служебните обстоятелства, изпълнени с противоречия и разговори по финансови въпроси, и наличие на успех в контактите и обществените среди.

YouTube

Телец

Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално, ако това е нужно. Случващото се около вас ще се подрежда по начин, какъвто на вас е удобен и това ще ви дава възможност с лекота да се справяте със задачите си. Постигнатите резултати са неочаквано високи. Поведението ви ще получи висока оценка. Настроението ви е оптимистично и сте готови да посрещнете с усмивка дори някои несполуки.

Близнаци

Старайте се да не влизате в конфликти, да не се включвате в колегиалните разправии и разговори, които може да Ви провокират и поставят в неприятна ситуация. Без съмнение ще научите нещо ново през следващите седмици – може да е свързано с професията ви, но може да става дума и за личностно развитие – например да си извлечете поука от скорошни събития и да ги видите по-широка перспектива. Доста кисели и подозрителни ще сте днес, а това определено не е печелившо поведение. Възможно е да станете обект на измама или на користни цели. Действайте практично и се постарайте добре да организирате нещата, което няма да е трудно.

Рак

В случай, че не го съзнавате, бъдете по-търпеливи и не пресирайте човека до вас да изпълнява начаса желанията ви. Вече започна добър период за вас. Не иронизирайте събеседниците си, ако доловите техни грешки или липса на знания по обсъжданите въпроси. Време за уреждане на партньорските ви взаимоотношения. Проявете по-голяма сериозност.

Лъв

Не бъдете прекалено взискателни към околните. Пренебрегнете ли това, ще последват остри словесни сблъсъци, които безусловно ще възпрепятстват постигането на разбирателство, а нервното ви напрежение ще нарасне неимоверно. Ами организирайте другите да свършат нещата, в това поне нямате равни. Постарайте се да се извините и да изясните причината за необмислените си действия. Много хора ви вярват, приобщете ги към новите си идеи и заедно работете по реализацията им.

Дева

Най-вероятно е да ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Днес отделете време за домашни дела и за укрепване на отношенията с хората вкъщи. Имате амбициозни планове за днешния ден и едва ли ще е чудно ако си отложите планирани ангажименти, за да ги осъществите. На дамите им предстои вълнуващо запознанство, което ще ги направи щастливи. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнесдела.

Везни

Не уговаряйте важни срещи. Проявете такт и търпение, ако се опитват да ви ядосват или да ви натоварят с допълнителна работа. Настроението ви е оптимистично и ще остане такова, ако не общувате с личности, които имат желание да ви занимават с проблемите си. Хубавата музика може да свърши добра работа. Динамиката на този ден ще повиши емоционалната ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата ви.

Скорпион

Отделете време за духовните си нужди. Силата ви е във вашата интуиция и проницателност.Използвайте ги по-целенасочено. Творческият ви потенциал е силен и възприемате идеите си като изключително полезни и приложими. Вниманието ви ще е погълнато почти изцяло от служебните задачи. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа.

Стрелец

Вашето умение да мислите аналитично и задълбочено ще ви е от полза. Очаквайте добро развитие на начинание, което е погълнало много от енергията ви. Интимните ви отношения, заформили се отскоро, ще се задълбочават и в тази връзка ви предстоят интересни развития.Други от зодията ще имат прозрения, които ще ги подтикнат да потърсят човека, с когото са се разделили. Задълженията ще ви дойдат в повечеко, но пък това ще ви поддържа във форма. Толерантност няма да ви липсва, но все пак се наложи да се съобразите и с чуждото мнение, не се дразнете заради това, може би и другите имат право.

Козирог

Предстоят ви полезни срещи и успех, ако се занимавате с бизнес или с търговия. Днешният ден ще не е от най-добрите и ще е по-уместно да сте по предпазливи, особено при провеждане на контакти. Вие сте обзети от оптимизъм, вяра в собствените сили, дружелюбие и умение да следвате обществените норми. Вътрешният ви потенциал намира благоприятно проявление. Не е сигурно, че в деловите практически ангажименти ще реализирате намеренията си, но по отношение на преговори и контакти сполуката е безспорна. Успешен ден, ако подредите правилно целите си и проявите последователност.

Водолей

За наличието на повишено действие при мнозина има и допълнителни фактори. Утвърдете личните позиции. Приемете предложението за приятно прекарване от страна на приятел, дори да трябва да пожертвате нещо. Отделете време на любимите си хора, на хобито си, на спортните занимания и на развлеченията. През понеделник ще е добре да се уедините, да се обърнете навътре, да останете насаме със себе си.Добър момент за пречистване, за отправяне на поглед назад към миналото, за начало на диета.

Риби

В отношенията си с околните не проявявайте излишни претенции, отговорете си какво точно искате. Благоприятно е установяването на нови отношения, не променяйте привичния ход на нещата. Досадни задължения може да ви развалят настроението. Поведението на околните определено ще повлияе на настроението ви. Проведете планираните делови разговори.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе