Временна забрана за движение и паркиране в Разград за дните от 24 до 27 май

Снимка: ОДМВР-Разград

Във връзка с честванията, посветени на 24 май – Деня на българската просвета и култура, се въвежда временна организация на движението по следните улици в гр. Разград:

  • от 9.30 часа до 10.00 часа по ул. „Стефан Караджа”, в участъка от бул. „България” до ул. „Дунав”, за придвижване на шествието към площад „Възраждане“;
  • от 9.30 часа до 10.45 часа по ул. „Свети Климент” в участъка от кръстовището с ул. „Стефан Караджа” до ул. „Д. Хранов”;
  • от 10.00 часа до 10.45 часа по ул. „Стефан Караджа” в участъка от кръстовището на улиците „Свети Климент” и северното платно на бул. „Бели Лом” до улица „Дунав”;
  • от 10.45 часа до 11.15 часа по ул. „Стефан Караджа” в участъка от ул. „Дунав” до бул. „България”, за придвижване на шествието от площад „Възраждане“ към площад „Момина чешма“.

За посочения период от време водачите на ППС да използват като обходен маршрут следните улици – северното платно на бул. „Бели Лом“ и ул. „Венелин“.

YouTube

В дните от 24 до 27 май са планирани абитуриентски тържества. За да не се допуснат пътни инциденти или задръствания, от 18 до 20 часа по маршрути, предварително определени от съответните учебни заведения, ще има засилено полицейско присъствие. ОДМВР-Разград призовава гражданите да планират предварително придвижванията си, а при необходимост да търсят допълнителна информация на тел.084 660577 – дежурен РУ-Разград.

Във връзка с провеждането на избори за членове на Европейския парламент на 25 май от 12.30 до 17 часа се ограничава движението по улица „Кирил и Методий” в участъка между улиците „Цар Асен” и „Васил Левски”. Реорганизацията важи и за 26 май от 20 часа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе