Дневен хороскоп за 26 май

© Pixabay.com

Овен

Ако дълго време сте трупали разочарование в себе си, днес може да изгубите търпение и да избухнете. Не позволявайте това да развали деня ви. Не сте особено уверени в плановете си и се притеснявате от непознатото. Изчакайте нещата сами да се случат. Избягвайте твърде крайно и агресивно поведение. Ако сте прекалено настоятелни, плановете може да пропаднат. Като че ли отговорностите към семейството и работата ви дърпат в две противоположни посоки. Но като цяло времето е подходящо за забавление. Търпите развитие в емоционален план.

YouTube

Телец

Днес страхове и притеснения ще създадат излишно напрежение, стрес и импулсивно поведение. Чувствате, че другите крият нещо важно и негативно от вас. Бъдете търпеливи. Успокойте се и наблюдавайте. Така въпросите ви сами ще получат отговор. Вашите емоции са насочени към другите хора, тъй като Луната се намира във вашия противоположен знак Скорпион. Дори и цял ден да не се видите с близък човек, имате усещането, че отношенията ви с него са изключително близки и споделяте еднакви виждания

Близнаци

Не бъдете най-лошият си враг днес. Възможно е да действате против чувствата си и се стремите да контролирате поведението си. Елиминирайте страховете, които ви карат да действате по този начин. Не бъдете прекалено показни, пазете част от информацията за себе си. Проявете търпение и нещата ще се развият по естествения си начин. От една страна искате да бъдете сами, а от друга – търсите чуждата подкрепа. Случват се доста неща, за които още нямате отговори но чрез опита и с течение на времето ще ги откриете. Енергията на деня ви помага да се наслаждавате на работата. С удоволствие помагате на другите и да се грижите за здравето си.

Рак

Днес всички имат склонност към безразсъдно и импулсивно поведение. Трудните аспекти, които сключват планетите във вашия дом на партньорствата, ви превръщат в перфекционисти. Възможно е да стигнете до крайности, за да накарате плановете си да проработят. По-добре се задоволете, с това което вече имате. Усложнявате излишно живота си. Трудности може да се породят заради ваш близък. Искате да избегнете конфронтациите с него, докато не разберете напълно ситуацията. Трудно може да се разграничите от чуждото поведение. Но ако някой да критикува прекалено много и ви кара да се подтискате, избягвайте компанията му временно. С напредването на деня намирате начин да релаксирате и да се освободите от напрежението.

Лъв

Важно е да бъдете адаптивни към промяната на средата днес. Вероятно се стремите да бъдете перфектни в работата, дневния режим и грижата за здравето. Това ви напряга излишно. Днес може да  да се фокусирате прекалено върху минали проблеми и грешки. Това понякога е добре, защото води до разрешаването им. Може да бъдете притиснати да направите нещо набързо, когато всъщност търпението би ви помогнало повече. Нужно е да намерите баланс между работа и почивка, тъй като сте склонни да се преуморявате. С напредването на деня обстановката ще се успокои. Ще отделите време и за духовни преживявания в края на почивния неделен ден.

Дева

Днес се разстройвате особено много от неща, които така или иначе не зависят от вас лично. Опитвате се да контролирате ситуацията и хората. Но това нищо няма да разреши. Помислете какво трябва да промените в бъдеще, но не се втурвайте веднага в действие. Под влияние на благоприятен аспект между Луната и Юпитер, решавате да се посветите на изучаване на нови теми или на общуване с приятели. Ако отделите извество време за общуване с ваш близък партньор на четири очи, това ще подобри изключително много отношенията.

Везни

Изпитвате напрежение относно семейните отговорности. Вероятно сте натрупали недоволство и желаете да се освободите от него. В това няма нищо лошо, стига да не става по вреден за вас начин. Може да се опитате да контролирате хората и ситуациите, но това няма да доведе до нищо добро. Тази седмица Плутон и Сатурн сключват серия от напрегнати аспект. И двете планети са във вашият дом на семейството, затова се стремите към съвършенство в тази област. Това влиза в разрив с желанието ви да се забавлявате. Към края на деня ще успеете да се успокоите и да се наслаждавате на момента.  Мислете повече за себе си, за да постигнете спокойствие и яснота.

Скорпион

Вашият управител Плутон включва предизвикателен аспект със Слънцето. Възможно е да се притеснявате за неща, които са извън вашия контрол. Обикновено искате да знаете всичко и неяснотата, която усещате днес, ви разстройва прекалено много. Ако другите са държат лошо с вас, не обръщайте твърде много внимание на поведението им. Дълго трупани разочарования може да се появят. Стремите се да бъдете перфектни в своите проекти и това пречи да се забавлявате. Не се фиксирайте прекалено върху задачите. Към края на деня започвате да приемате нещата малко по-спокойно.

Стрелец

Днес вероятно ще позволите на страховете да попречат на забавлението ви. Те ще се намесят във вашите взаимоотношения. Възможно е да бъдете прекалено напрегнати относно задълженията и въпроси, свързани с притежанията ви и уважението на другите към вас. Не сте достатъчно уверени, че се справяте добре. Ако имате енергия, време и възможност да извършите определени промени, действайте. Но не се тревожете за неща извън вашия контрол. Вечерта усещате, че е време да се отървете от негативните мисли и да спрете да мислите за постигането на материалните ви цели.

Козирог

Тази сутрин се чувствате напрегнати, вероятно защото се придържате твърде строго към стари методи на действие. Осъществяването на контрол понякога е само илюзия – колкото повече се стремите към него, толкова повече губите свободата си и трудно се наслаждавате на живота. Слънцето се намира във вашия дом на работата. Поради тази причина сте въодушевени относно проектите си, но те не винаги отговарят на личните ви стремежи. Днес някои хора в живота ви си позволяват своеволия, но все пак се чувствате добре, общувайки с тях. Луната сключва благоприятен аспект с Юпитер във вашия социален дом. Затова изпитвате приятни чувства свързани с вашите приятели, надежди и мечти.

Водолей

През първата част от деня действате прекалено импулсивно, особено ако не сте наясно какво точно ви тревожи. Чувствате се отблъснати от останалите и това подкопава увереността ви. Добре е да оставите някои проекти настрана и да се посветите на радости и забавления. Възможно е да възникне конфликт между желанието да се ангажирате с работа и нуждата ви от почивка. Сякаш двете неща ви дърпат с една и съща сила. С напредването на деня предпочитете да се посветите на задълженията и кариерата. Може да получите някакъв вид признание за постиженията ви.

Риби

Възможно е да изпитате напрежение, свързано със социалния ви живот, ново начинание, или приятелство. Чувствате се разсейни и раздвоени. Ако подтискате емоциите си, рискувате да действате импулсивно. Склонни сте на проблемно поведение и трябва да сте наясно с това. Ако изпитате странни желания, помислете по-добре върху тях, преди да се втурнете да действате. Днес може да възникне сблъсък между желанието ви да правите нещо сами и нуждата да споделите работата с другите. Благоприятният аспект между Луната и Юпитер, който от ноември досега преминава през вашия дом на приключенията, ви насърчава да търсите интересни преживявания. Времето е подходящо да разширите своите познания за света.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе