Как се гневят различните зодии?

Без значение дали сте спокойни или трудно нещо ви разклаща, все пак понякога се гневите.

Може и бързо да се палите, но по-важно е дали бързо ви минава или оставяте на беса да ви тормози дълго време, пише Mila.bg. Дали това зависи само от характера или и звездите имат своя пръст?

YouTube

Овен: Избухва мигновено

Овенът се счита за бебето на зодиака, тъй като е известен с това, че може да експлодира, без да го е грижа как това ще засегне околните. Жената от тази зодияизобщо не си поплюва, когато трябва да обясни как се чувства и ако случайно сте си навлекли гнева й, бъдете нащрек. Бързо й минава и често се чувства зле от реакцията си, но това няма да й попречи следващия път да реагира по същия начин.

Телец: Търпи, търпи, накрая ви отнася

Преди да стигне до фазата на гнева, жената Телец ще ви даде сигнал. Първо ще млъкне и ще стане дистанцирана, после ще изригне като вулкан, пръскайки такава жежка жлъч, че ще помете всичко по пътя си. Често изразява гнева си, хвърляйки предмети. Така й пада пердето, че със сигурност не искате да й се изпречвате на пътя.

Близнаци: Изговаря си всичко

Жената от тази зодия обича да говори. Когато е гневна, ви залива с крясъци, думи, викове, сарказъм и ужасни, злобни фрази. Но тъй като в нея има още една страна, понякога гневът й може да мине в пълно мълчание. Може да ви показва достатъчно дълго високомерието си, докато не скочи върху сънната ви артерия.

Рак: Изпитва палитра от емоции

Когато жената Рак се вбеси, първата фаза е цупене. Втората е пасивна агресия и най-накрая хвърля огън и жупел. Не правете грешката да си мислете, че щом не ви обелва дума, може да я игнорирате. Именно тогава трябва да покажете любов и нежност към нея. Ако тя не получи каквото иска, мълчанието й може да премине през фаза на рев, а ако и тогава не усетите, че сте стъпили на крив крак, то лошо ви се пише.

Лъв: Реве като краля на животните

Не правете грешката да гневите жена от тази зодия. Ще се озовете в епицентъра на такава буря, че ще ви се ще по-скоро да сте в устата на истински лъв, отколкото в една стая с нея. Колкото повече крещи и вилнее, толкова по-добре се чувства. Има склонност да мисли само за своите емоции и чувства и не пести обидни думи. Дори и да ви прости за това, което вие сте направили, не очаквайте тя да се извини за ответното си поведение. Твърде е горда за това.

Дева: Задушава се в собствените си чувства

Тези жени не се чувстват особено комфортно в изразяването на гнева си, затова те трупат всичко в себе си, докато не избухнат за нещо съвсем дребно и несъществено. Обикновено връщат лентата доста назад, но в пъти по-добре ще е от време на време да тряскат някоя и друга врата, отколкото да стискат всичко.

Везни: Тайно кипи

Жената Везни ненавижда конфронтацията. Не обича да показва гнева си, тъй като не намира тази емоция за достатъчно привлекателна. Но понякога, опитвайки се да стои далече от яда и да не казва какво я тормози, се взривява доста адекватно. Когато това се случи, тя вярва, че е успяла да изрази това, което я тормози, по възможно най-добрия начин.

Скорпион: Причинява емоционално опустошение

Нежните представителки на тази зодиятрудно се гневят, но случи ли се това, по-добре се скрийте на най-тайното си място. Техният пренебрежителен поглед ще ви накара да настръхнете, а бруталните и саркастични неща, които ще излязат от устата им, ще бъдат брутални. Те не прощават и не забравят. Бъдете нащрек, защото жените Скорпион могат да ви причинят емоционално опустошение.

Стрелец: Хвърля огнени топки

Този знак е огнен и поради тази причина гневът им бързо се разпалва и пари много. Жените от тази зодия могат с думи да ви сразят, когато са гневни. Въпреки ужасиите, които ще чуете, не бързайте да ги отписвате от кръга си. Дайте им време да поутихнат – това при тях става доста бързо.

Козирог: Чупи неща и тъпче всичко наоколо

Дамите от тази зодия взимат доста насериозно гнева и обикновено не го показват, освен ако наистина не сте прекрачили тотално границите им. Те са известни с това, че без свян чупят най-ценните вещи и че могат да ви порежат до кокал с критиката си. Ще ви кажат, че са разочаровани от вас, отколкото да ви обясняват колко са ви бесни. Когато Козирогът се разгневи, остава оттенък във всеки свидетел на тази емоция.

Водолей: Бяга от реалността

Обикновено жените Водолей са доста спокойни и трябва доста, за да ги разгневиш. Първо ще спрат да ви говорят, после ще се качат в колата и ще шофират до припадък, за да им мине. Ще се опитат да игнорират източника на тяхното вълнение достатъчно дълго, надявайки се, че по този начин ще укротят страстите.

Ако не успеят, ще се разгневят наистина качествено. И въпреки че ще са извадили от тях всичкото си притеснение, ще им отнеме време, докато започнат отново да ви говорят

Риби: Ще ви качи на влакчето на ужасите

Хубавото на този знак е, че представителите му не се ядосват често. Но когато това се случи, те са ужасяващи. Но човекът, който най-много си пати от гнева им, са те самите. По средата на спора жените Риби са склонни да проявяват насилие, да показват признаци на саморазрушение, а въображението им още повече подклажда огъня. Когато се успокоят, имат нужда от известно време, за да излекуват сърцата си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе