Изчезналата жена в Дунава, всъщност е бутнала сина си и е скочила с бебето си в реката

Изчезналата във водите на Дунав Айшегюл В. М. бутнала в реката 7-годишния си син и скочила след него заедно с 8-месечната си дъщеричка.

Това е установено, след като разследващите иззели запис от камера, на който се вижда майката с двете деца. Инцидентът стана на 25 май към 20,15 часа в района на Дунавския парк край Силистра при стоянката за лодки зад ресторант „Дунав“. Случаен минувач спаси от удавяне 7-годишното момче.

YouTube

От Апелативната прокуратура във Варна съобщават, че по случая Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за убийство на 8-месечно бебе и опит за убийство на 7-годишно момче. .

До момента телата на 31-годишната майка и осеммесечното й момиченце не са открити. Спасеното дете е било настанено в болницата веднага след инцидента. Няма опасност за живота му. Уведомени са граничните власти на Румъния, тъй като теченията на реката може да отнесат издирваните тела на румънския бряг.

Айшегюл е от село Правда, община Дулово. В селото не са чували тя да е имала някакви психически проблеми. Хората разказват, че след като се омъжила, отишла да живее при мъжа си в село Руйно, а след това семейството си купило къща в Дулово. Мъжът ходел да работи в Германия, с него заминала и Айшегюл. Семейството наскоро се завърнало, за да изкара акт за раждане на роденото в чужбина момиченце. От прокуратурата съобщават, че в деня на инцидента Айшегюл е писала на съпруга си няколко съобщения със странен текст.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе