Общинари поздравиха бъдещи първолаци от детската градина в с. Ясеновец

Зам.-кметът на Община Разград Ердинч Хасанов бе гост на тържество в ДГ „Дора Габе в с. Ясеновец, посветено на изпращането на завършващите деца от подготвителната група, които отиват наесен в първи клас.

Малчуганите пяха песни за България, за буквите, смятаха с числа и танцуваха, а директорът на детската градина Айсел Махмуд връчи на 11-те бъдещи първолаци удостоверения за успешно завършване.

YouTube

Ердинч Хасанов поздрави малчуганите и екипа от педагози, като им каза, че е удовлетворен от това, което е видял – очевидно е, че децата получават условия и грижа и са добре подготвени. Той призова родителите на децата, да повярват в колективите, както на детската градина, така и на училището в с. Ясеновец, защото и там те ще имат възможността да бъдат обучавани качествено. „Децата трябва да остават в селото да учат, защото това ще ни съхрани училището“, каза още Хасанов.

Сред гостите бяха и областният управител Гюнай Хюсмен, както и директорът на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ г-н Матев, които също имаха приветствия към децата и родителите на бъдещите ученици.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе