За 1 юни Община Разград организира парти за децата, родени с помощта на Фонд „Ин витро“

Снимка: Община Разград

В навечерието на най-чакания празник от всички малчугани -1 юни – Ден на детето, Община Разград организира парти, специално за децата, родени с помощта на общински фонд „Ин витро“.

 В отдел „Изкуство“ на РБ „Проф. Боян Пенев“ се събраха пет деца, родени с помощта на общинския ин витро фонд, заедно с техните родители.

YouTube

На събитието бяха председателят на Общински съвет – Разград Надежда Радославова, зам.-кметовете Галина Георгиева и Ердинч Хасанов, Елка Драмалиева –председател на комисията за разглеждане и одобряване на исканията за финансово подпомагане на двойки, семейства и лица с репродуктивни проблеми и нейни членове.

Снимка: Община Разград

Поздрав към децата и техните семейства отправи  председателят на Общински съвет – Разград Надежда Радославова.Тя им каза, че за нея е удоволствие, че с помощна на Общински съвет се случват такива чудесни неща и че няма по-хубаво от това, да види плода на една отлична социална политика. Пожела на родителите да виждат само щастие в очите на техните деца. Още един поздрав отправи към семействата и Янка Георгиева, която е член на комисията и е председател на ПК по социална политика към ОбС. Тя сподели, че комисията има волята и желанието да развива тази политика и изпрати много хубави пожелания от инициатора на Фонд „Ин витро“– Радиана Димитрова.

Снимка: Община Разград

Музикален поздрав към всички отправиха талантите на МШ „Илия Бърнев“- Разград, възпитаници на музикалния педагог Галина Героева: Невена Цанкова, Славена Денчева и Дерия Генджева.
След което децата получиха подаръци, направиха обща снимка пред тортата, след което партито продължи с почерпка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе