Крисия стана на 15

Детето чудо, в което цяла България се влюби преди 6 години – Крисия Тодорова вече е на 15 години.

На рождения си ден тя гостува в предаването „COOL..T” по bTV, където разказа за живота си в София след „Шоуто на Слави”. Тя е в VIII клас, учи в Музикалното училище в София и живее сама.

YouTube

„В тези години 15, 16 и нагоре, искаш-не искаш, трябва да пораснеш. От тук нататък трябва да съм по-сериозна във всичко.”, сподели тя.

В студиото на „COOL..T” Крисия разказа, че често й се случва хората да я спират на улицата, да я поздравяват и да искат да се снимат с нея, но не липсват и злонамерени хора: „Това, че ми казват хубави неща стопля сърцето ми. Радвам се, че има такива хора на този свят. Естествено има и такива, които завиждат. Това са хора, които не са минали по моя път и не знаят истината за мен. Не знаят какво ми е, съдят по външен вид и слухове.”

Водещата Поли Гергушева върна Крисия 6 години назад като й пусна изпълнението й на песента „Listen” от кастинга в „Шоуто на Слави”: „Помня, че отидохме на шега на този кастинг. Не очаквах нищо да се случи, не бях готова. Радвам, че се научих, но ми беше и тежко. Справих се и се радвам, че се справих на тази възраст.”

„Аз мисля, че тогава се родих. Аз се родих на 9. Не съжалявам за нищо, много хора не са минали през този етап в живота си, а са на по-голяма възраст и да, благодарна съм на уроците, на които се научих.”, категорична е талантливата млада певица.

Преди почти година Крисия е прекъснала договора си с „Шоуто на Слави” и вече работи по нови песни, едната от които е готова. В новата песен ще се пее за проблемите на тийнейджърите, а не за любов. За нея тя е работила със Светлин Къслев, а видеоклипа предстои да заснеме Башмоушън.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе