Ирина Петрова представи своята девета книга в Разградската библиотека

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен бе гост на представянето тази вечер в Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев”-Разград на новата стихосбирка на поетесата от Исперих Ирина Петрова „Песента на живота”.

За авторката това е девета самостоятелна книга, отпечатана е по повод 75-годишния юбилей на Ирина Петрова , в нея има 75 стихотворения.

YouTube

Ирина Петрова е член на поетичния клуб „Петя Йорданова” в Исперих, работила е дълги години като учителка в лудогорския град, където е преподавала в основното училище и на Областния управител Гюнай Хюсмен.

Той припомни този факт в приветствието си към талантливата авторка и благодари за важните уроци, научени от нея. Г-н Хюсмен сподели, че за него е чест да познава автор на такива стойностни творби и човек с борбен дух като г-жа Петрова. Той й пожела още много творчески успехи. Поетесата подари на своя ученик стихосбирка с автограф.

Част от творческата обстановка в отдел „Изкуство” в РБ”Проф. Боян Пенев”-Разград бяха картините от изложба на Данаил Цонев и изпълнения на пиано на Михаела Тодорова и Александър Христов – възпитаници на Музикална школа „Илия Бърнев” към НЧ”Развитие 1869”-Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе