Откриха нови съоръжения по ПУДООС в Островче

Днес, 7 юни, в с. Островче председателят на Общински съвет – Разград Надежда Радославова и кметският наместник Лина Тодорова прерязаха лентата на новооткрити съоръжения по проект, финансиран от ПУДООС и Министерството на околната среда и водите на стойност 10 000 лв.

Проектът обхваща детска площадка с люлка и пързалка, голяма беседка и битов кът – до реставрирания кладенец в селото.

YouTube

В приветствието си г-жа Радославова каза: „Благодаря затова, че имам честта и възможността да съм част от това хубаво събитие в село Островче. Създават се неща, които се виждат и ще се използват от всички. Благодарности към Лина Тодорова, че прави всичко, за да имате по-добри условия и благодарности, че Вие жителите на селото я подкрепяте. От името на кмета д-р Валентин Василев и цялото ръководство имате поддръжник и хора, които ви подкрепят.“

Лина Тодорова също приветства всички на общоселското тържество, като обясни, че новоизградените съоръжения означават много за населението, създават един удобен, практичен и здравословен център на населеното място. Тя благодари на Община Разград в лицето на д-р Валентин Василев и зам.-кмета Галина Георгиева и за финансирането на рехабилитация на улиците, които в с. Островче са на стойност 50 000 лв.

На събитието присъства и председателят на ПК по бюджет и икономическа политика в Общински съвет-Разград Радиана Димитрова, много жители на населеното място, гости.

Празникът продължи с изпълнение на гайда, песни, танци с ДТА „Лудогорче“, изпълнения на деца актьори от клуб „Слово“ в ЦУТНТ.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе