Стоев: За да успеем в Европа трябва да сме променени

Снимка: ludogorets.com

Видя се през пролетта, че имаме нужда от освежаване, от нови имена. Немалка част от настоящите състезатели ще останат. За да успеем в Европа, трябва да сме малко попроменени, ще ни бъде доста трудно“, заяви треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев. „На мен също ще ми е трудно. За нови състезатели, имаме разговори с още няколко човека. Надявам се да се осъществят като трансфери. Всеки играч, който взимаме, първото нещо е да искаме да вдигне нивото на отбора. Затова ги взимаме. Видели сме в тях нужния потенциал. Не искам да говоря за позиции. Когато има нещо официално, ще разберете„, допълни Стоев.

Той коментира Битон и Чибота. „Доста гледах новопривлечените. Битон го гледах лично на живо в Израел. Това, което видях ми се понрави. Исках да се убедя и че на живо ще задоволи изискванията ми. Надявам се новите – Чибота и Битон – бързо да се адаптират към средата. Те имат нужните качества да развият отбора в позитивна светлина“.

YouTube

Специалистът комевнтира и състоянието на две от звездите в тима. „Вандерсон тренира нормално. Марселиньо след контузията направи рехабилитация тук, беше уточнено какви процедури трябва да прави в родината си. На 13 юни се прибира от Бразилия. Като сведения имам, че нещата се развиват добре. Още не е готов да почне, надявам се в Австрия да се включи наравно. Националите – дал съм им почивка до неделя“, допълни Стойчо Стоев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе