РУ Разград спечели купата в турнира по футбол за Празника на МВР

Снимка: ОДМВР – Разград

С турнир по футбол на малки врати полицейските служители продължиха изявите по повод Професионалния празник на МВР – 5 юли. Срещите се играха на спортния терен в „Гнездо на орли” на принципа две полувремена по 15 минути. В надпреварата се включиха шест отбора. Свои тимове излъчиха РУ – Разград, РУ-Лозница, ПБЗН – Разград, РУ – Исперих, РУ-Кубрат и ОДМВР – Разград.

Снимка: ОДМВР – Разград

YouTube

Отборите играха, разделени в две групи по три тима всеки срещу всеки. В „А” група с две победи и общо 7 вкарани гола първи се класира отборът на ПБЗН – Разград. Последваха го служителите от отбора на Дирекцията, които имаха една победа и една загуба. В „Б” група първенец след срещите се оказа отборът на РУ-Разград с две победи и девет вкарани гола. След него се класира тимът на РУ-Исперих с една победа и една загуба.

Снимка: ОДМВР – Разград

На финала останаха четири отбора – за първо място се бориха отборите на РУ-Разград и ПБЗН, а за трето – РУ-Исперих и Дирекцията. В крайното класиране четвърти остана отборът на Дирекцията, трето място спечели отборът на РУ-Исперих. След оспорвана надпревара между отборите на РУ-Разград и ПБЗН финалният мач завърши 1:1. При изпълненията на дузпи полицейските служители се наложиха с 5:4. Така шампионската купа грабна тимът на РУ-Разград, а второ място завоюва отборът на огнеборците. За състезателите на първо, второ и трето място бяха подсигурени купи, грамоти и парични премии от Спортен клуб „Хан Аспарух”. Наградите връчи директорът на ОДМВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев.

Снимка: ОДМВР – Разград

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе