Кои са новите топ лица на Разград

Даут Шаматарев и Айшен Адил са най-новите носители на титлите Мис и Мистър Топ лица на Разград. Те спечелиха журито на тазгодишното издание на конкурса за красота, което се проведе в събота,със съчетания от грация,изисканост,стил и артистични заложби.

YouTube

Претендентите за короната преминаха през три тура- официално облекло,бански костюми и музикално- артистична част.
Даут е родом от с.Вълкосел, но завършва своето образование в Благоевград, специалност Икономика.Заниманието, към което се е насочил и жъне успехи, е моделството. Освен че умее да позира пред обектива, 23-годишният красавец също толкова умело се справя и с фотоапарат в ръце,което днес е превърнал в своя работа като професионален фотограф.

Красивата разградчанка Айшен е само на 18 години.След като завършва основно училище „Васил Левски“ в Разград, тя продължава своето образование в морската ни столица-Варна.

Ефектната масовка, която тази година съпровождаше парада на красотата,носеше интригуващо заглавие „Сърца от броня“ .
Участниците излезнаха на сцената облечени като древни, а присъстващите имаха възможност да се докоснат отблизо до Цезар и Клеопатра.

Короната,скрита в ковчеже, беше поднесена на председателя на журито Стефани Стоянова, победителка в конкурса през 2017 година. Сред другите членове на журито бяха собственикът на нощен клуб „SOHO“ Мариан Кирилов, който за поредна година бе домакин на модното събитие,бившия общински съветник Радо Кирилов и други местни бизнесмени.

Организатор на пищния парад на красотата е национална модна шоу агенция „Идея Прима“ Водещ и продуцент на конкурса беше собстженикът и- Димитър Увалиев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе