615 години затвор за мъж, блудствал с малолетни в Алабама

Съд в американския щат Алабама осъди на 615 години затвор мъж, обвинен в извършването на блудство спрямо пет момичета под 16-годишна възраст, пише Новини.

Американски медии съобщават, че решението на съдията срещу 35-годишния Рейвън Смит е било такова, за да бъде обезсмислено евентуално негово предсрочно освобождаване.

YouTube

Въпреки искреното разкаяние на насилника съдията ни най-малко не се е поколебал да постанови вековното наказание на мъжа.

,,Когато работиш по подобни дела, в които са замесени деца и то на такава възраст, няма как да не се поддадеш на емоциите и да не се запиташ през какво са преминали, особено когато вече си ги опознал в известна степен’’, заяви областният прокурор по делото, който в един момент от процеса не е сдържал сълзите си и се разплакал, докато запознавал съда с детайли от извършените престъпления на подсъдимия.

,,Това е една справедлива присъда и гаранция, че този човек няма да докосне повече ничие дете’’, сподели след делото една от майките на малтретираните момичета.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе