Задържаха учител, изнасилвал дъщеря си многократно

40-годишен мъж от казанлъшкото село Дунавци е задържан за многократно изнасилване на собствената му дъщеря.

Сигналът за насилието е подала майката на момиченцето, съобщи началникът на МВР – Казанлък Стойчо Крачолов.

YouTube

От Районната прокуратура са повдигнали обвинение на изверга за това, че от май 2016 г. до февруари т.г. в условията на продължавано престъпление се е съвкупявал с 13-годишното момиче чрез използване на положение на надзор. Той е задържан за 72 с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

До настоящия етап на разследването са разпитани свидетели, включително и е проведен разпит на пострадалото дете пред съдия, събрани са писмени доказателства, назначени са две комплексни психолого-психиатрични експертизи, с обект на изследване обвиняемия и пострадалото момиче.

Продължават активните действия по събиране на доказателства. Предстоят разпити на свидетели разполагащи с информация, касаеща извършване на деянието, назначаване и изготвяне на медицинска експертиза и събиране на писмени доказателства.

Срокът за разследване е двумесечен.

По неофициална информация задържаният се казва Стоян Владев. 40-годишният мъж е завършил Музикалната академия в Пловдив и дори е бил учител по музика в едно от големите училища в Казанлък.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе