Стойчо Стоев: Излизаме с нагласата да победим, подценяване е невъзможно (ВИДЕО)

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде пресконференция ден преди реванша с Валур от II предварителен кръг на Лига Европа. Той отговори на всички актуални въпроси, свързани със сблъсъка срещу исландския тим.

Нагласата е, че ще победим. Момчетата излизат с подобна мисъл във всеки мач. Не само срещу Валур„, сподели Стоев. „Когато има разлика в класите, труднен мач може да си го направи отборът, който има повече възможности. Вярвам, че по време на срещата в четвъртък няда да дадем повод на Валур да вярва, че може да постигне нещо. Момчетата осъзнават важността на мача„, допълни Стоев.

YouTube

Той каза няколко изречения за Валур.

Този тим може да ни създаде проблеми евентуално при контраатаки. Сигурен съм, че ще използват по-затворена схема на игра, разчитайки на наши грешки. Не трябва да им позволяваме да стигат до подобни ситуации„, категоричен е Стойчо Стоев.

Стоев е категоричен, че Лудогорец няма да подцени Валур.
В първия мач не взехме необходимата преднина, за да сме спокойни за реванша. Завършихме 1:1 в Рейкявик. Исландците показаха, че винаги могат да те затруднят максимално„.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе