Проведе се първия Регионален турнир по стрелба по панички скийт

Заместник областният управител на Разград Евгени Драганов бе гост на първия Регионален турнир по стрелба по панички тип скийт, организиран от Ловно-рибарско сдружение „Сокол“-Разград, и връчи наградите на победителите.

Състезанието се проведе на стрелбището на ЛРС“Сокол“ в Гецово, в него участваха 20 ловци от Североизточна България – освен от Разградска област имаше участници и от Русе и Шумен.

YouTube

Сформирани бяха четири отбора от по трима човека – ЛРС“Сокол“-Разград, ЛРС“Сокол“-Исперих, ЛРС“Сокол“-Кубрат и Държавно горско стопанство-Разград, останалите участници се явиха като индивидуални състезатели.

Оспорвана бе надпреварата, както при отборите, така и в индивидуалната стрелба се наложи прострелване, за да се определят победителите, тъй като финишираха с еднакъв брой точки.

Отборният победител е ЛРС“Сокол“-Разград със 74 точки, с еднакъв брой точки завършиха отборите от Кубрат и Исперих, след допълнително прострелване представителите на Кубрат се класираха на второ място, а исперихчани останаха трети.

Красимир Кулев от Разград и д-р Ахмед Донбал от Исперих събраха най-много точки в индивидуалната стрелба – по 34, след прострелване исперихският зъболекар бе обявен за победител. На трето място остана Мустафа Демиран от Кубрат.

Победителите получиха купи, медали и предметни награди, връчиха им ги заместник областният управител Евгени Драганов и председателят на ЛРС“Сокол“-Разград Пенчо Пенчев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе