Дневен хороскоп за 5 август

Овен

Очаква ви романтична, изпълнена с нежност вечер. Постарайте се да отидете някъде цялото семейство – възможно е обществото на близки приятели да ви помогне да погледнете един на друг с нови очи.

YouTube

Ако предприемете някакво пътешествие, то почти със сигурност се оказва неуспешно.

Може да си позволите малки, но приятни разходи.

Телец

Вероятно е любовта да изостави Телците. Възможно е толкова да се потопите в личните си проблеми, че да не обръщате внимание на околните. Отменете пътуванията и командировките.

Бъдете внимателни и предпазливи.

Опасност да бъдете измамени или окрадени.

Близнаци

Не се доверявайте на първото впечатление – то е погрешно. Под особено покровителство се намират хората, занимаващи се с творчество или възпитание.

Ден за постигането на вътрешна свобода. Благоприятни са пътешествията и индивидуалните занимания.

Възможно е да изплуват стари дългове или задължения, за които вие сте забравили.

Рак

Не е изключено, именно днес да започне периодът, свързан с умението правилно да направлявате своите жизнени сили, което се отразява благоприятно на следващите дни.

Човекът, който е до вас може да ви помогне да се отървете от лошото настроение. Битовите проблеми излизат на преден план.

Необходима ви е почивка и смяна на обстановката. Възможно е да възникне кризисно финансово положение.

Лъв

Възможно е интересно познанство или романтична среща с Близнак или Водолей. Всяко нещо ви се удава леко и носи удовлетворение на цялото семейство.

Добър ден за физически натоварвания, продължителни разходки и активна почивка сред природата.

Вероятно е да успеете да намерите средства за реализирането на намеренията си.

Дева

Не губете благоразумието си. Любовта и предаността на близките ви защитават от неприятности. Не трябва нищо да планирате за през този ден, тъй като са вероятни най-непредсказуеми събития.

Най-отчаяните Деви са склонни да недооценяват опасността и дори се опитват да рискуват пари.

Везни

Въздържайте се от романтични приключения, те могат да имат нежелани последици. На младите се препоръчва да избягват крайностите в поведението.

Този ден е по-подходящ за спокойна почивка, отколкото за активна дейност, участие в мероприятия, конкурси и състезания.

Днес сте способни да пожертвате част от парите си за хуманни и благотворителни цели.

Скорпион

Ако отхвърлите настрана всички подозрения и проявите любов към своя избраник, се чувствате на върха на блаженството. Много съпружески двойки може да отбележат обновяване на чувствата.

Това може да зарадва уморените от неприятности хора. Денят е благоприятен за пътешествия, продължителни и далечни пътувания.

Съществува възможността за сключването на изгоден договор с чуждестранна фирма, който да ви осигури определен доход още към края на тази година.

Стрелец

Вероятни са срещи на Стрелците с бившите им поклонници. Но е трудно да се прогнозира безоблачно щастие. Има много проблеми по пътя към взаимното съгласие, както и много обиди и недоразумения.

Много Стрелци днес чувстват бодрост и жизнерадост.

Не е изключено днес да блеснете с остроумие и да се стремите да участвате в различни диспути и спорове.

Козирог

В резултат на неочаквани събития отношенията с близкия човек може и да не са добри. При хората с ниско социално положение нивото на практичност може да се прояви във формата на хитрост, а при тези, които притежават по-изтънчен характер – в жизнеустойчивост на натурата.

Организмът ви се нуждае от закаляване и затова опитайте някакъв оздравителен курс или поне посетете басейн – водата може да ви успокои и ободри едновременно.

Много Козирози са достатъчно безразлични към парите, особено тези, които не изпитват остра нужда от тях.

Водолей

В сферата на личните отношения болшинството Водолеи може да се окажат явно на висотата на положението, но те са склонни да разпространят своето обаяние върху всички, като цяло и върху никого конкретно, с което може да засегнат своите приятели и приятелки.

Проявете се в ролята на алтруист и помогнете на другите, когато има такава възможност, но при това не изпадайте в крайност.

Риби

Не реагирайте болезнено на случващото се, в края на краищата от вас не зависи много. Препоръчва ви се да не се усамотявате. Общуването с доброжелателите ви помага да усетите равновесие и покой.

Рибите могат да усетят, че жизнените им сили и личната им енергетика са недостатъчни за провеждането на отговорни мероприятия.

Особено раздразнение предизвикват неоправданите харчове на пари от страна на вашите близки.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе