Очаква ни горещ уикенд

Днес ще бъде предимно слънчево. От запад на изток ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в западната половина от страната ще превали краткотрайно. Ще духа до умерен северозападен, в Източна България – югоизточен вятър. Горещо време с максимални температури между 32° и 37°.

В събота ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността над отделни райони в източната половина от страната и на изолирани места, главно в района на Източна Стара планина, ще превали слаб краткотраен дъжд. За кратко вятърът ще се ориентира от североизток, ще бъде предимно слаб; температурите ще са почти без промяна, малко по-високи от обичайните за първата половина на август – преобладаващите максимални ще бъдат между 32° и 37°, по-ниски по Черноморието. щю

YouTube

В неделя и през първата половина от следващата седмица ще бъде слънчево и горещо. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Дневните температури ще се повишат и максималните във вторник и сряда ще са между 34° и 39°, по-ниски, около 30°, по Черноморието. По-късно през деня в сряда и в четвъртък със запад-северозападен вятър температурите слабо ще се понижат. На отделни места в северозападните и планинските райони ще превали и прегърми.

Източник: meteo.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе