Минимизирайте летните жеги с мини рокли от Ree.bg

Безспорно, късите рокли винаги успяват да впечатлят, а колкото по-миниатюрен е моделът, толкова по-сексапилна и предизвикателна е гледката. Мини роклите и полите са отново на мода и са все по-желани артикули в дамския гардероб. В разгара на летния сезон, онлайн магазини като Ree.bg предлагат богата гама от рокли онлайн, сред които и голям брой мини рокли за всички случаи – парти, официални и ежедневни. Затова, ще Ви представим 3 модела рокли от колекцията на сайта заедно с няколко полезни съвета при носенето на мини рокли.

Първото правило, което трябва да спазвате когато избирате мини рокли, е да изберете точния размер. Модели като мини роклята с открити рамене и къдрици със сигурност ще изгуби от чара си ако не съобразите този фактор. Очевидно, това не е от стандартните и познати скучни рокли. Моделът е изключително свободен, а къдриците придават минималистична женственост и изящество.

YouTube

Ако търсите нещо подходящо за Вашата лятна почивка, дамската мини рокля с ръкави тип „фенер“ е един от многото летни модели рокли на онлайн магазина Ree.bg подходящи за плаж. Моделът е с презрамки, но въпреки това се придържа към „горещия“ стил с открити рамене. В съчетание с дамска чанта или дори дамска раница, този модел е от онези, които могат да се комбинират с почти всичко. А за по-голяма достъпност, от сайта предлагат роклята в размери от S до 3XL.

И накрая, но не на последно място, да не забравяме истинската цел на мини роклите – да привличат внимание. Дамската мини рокля с презрамки е идеалния вариант за всяко парти. Тя е без ръкави и е от изключително тънка материя. Моделът е със закопчаване, наподобяващо риза и е почти прилепнал по тялото. А щампите на слънца, луни и звезди на фона на черния цвят определено правят роклята една от най-секси моделите дрехи в онлайн магазина. Какъв по-добър модел мини рокля за носене заедно с обувки на висок ток или платформи?

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе