Как да разхладим лятото с дрехи с дантела от Ree.bg

В сезона на летните жеги, всички ние се стараем да избегнем жарките слънчеви лъчи или поне да се разхладим доколкото е възможно. За тази цел, първата задача е да изберем възможно най-удобните и подходящи дрехи. Естествено, в повечето случаи колкото по-малко плат, толкова по-добре за нас. Нека не забравяме, че и самата материя трябва да е дишаща и най-важното – една жена винаги трябва да е елегантна, независимо какви дрехи носи.

Придържайки се към трите условия, дамската свободна блуза с дантела и открити рамене е една от многото блузи и топове в колекцията от дрехи на Ree.bg. Материята на топа е тънка, а свободния дизайн го прави подходящ за високите температури. Все пак, не можем да споменем и дантелените детайли очертаващи откритите рамене. Поднесени по подходящ начин, моделите с дантела винаги ще бъдат на мода и в този случай е точно така. Блузата се предлага в 5 различни цвята и може лесно да се комбинира с любимите Ви сандали и аксесоари като колиета и обици.

YouTube

Всъщност, най-важният елемент от комбинацията са късите панталонки. Късите дънкови панталонки са изчистен и класически вариант за комбинация с летни топове, блузи и туники. От магазина на Ree услужливо предлагат 4 различни шарки от модела и размери от XS до 3XL. Така няма да се притеснявате, че дизайна е тесен (Slim Fit). За да бъде максимално в крак с модата, моделът е с висока талия и би бил идеално допълнение към дамската свободна блуза с дантела. В случай, че предпочетете нещо по-екстравагантно и орязано, Ree.bg имат богата колекция от къси летни панталонки, от които можете да си изберете.

Ако все пак си падате по рокли, добре ще е да се придържате към дишащите материи и светлите цветове. Новата лятна дантелена рокля не само ще Ви осигури прохлада и свобода, но и голям брой обожатели. Роклята е с тънки презрамки, открито деколте и гръб, което още по-добре допълва роклята. Както споменахме по-горе, дантелените детайли в дамските дрехи винаги ще бъдат на мода. Ако искате да придадете нежност и женственост към своя тоалет, то задължително включете дантелени елементи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе