Дневен хороскоп за 9 август

Овен

Ако сте почувствали, че сте започнали да скучаете, не правете окончателни изводи. Вашето щастие е във вашите ръце. Очакват ви нови, интересни познанства – не е изключено от делови те да се превърнат в приятелски.

YouTube

Ако успеете да се съсредоточите, може да си измислите някакво интересно занимание. Звездите са благосклонни към вашите делови планове.

Това е критичен ден, но вие съумявате да се вземете в ръце и да възстановите предишното положение на нещата.

Телец

Не бъдете педантични и дребнави – това само може да предизвика раздразнението на вашите избраници. Този ден е неблагоприятен за разрешаването на спорни семейни въпроси и съдебни дела.

Бъдете внимателни през първата половина на деня, избягвайте колективната работа и не взимайте никакви важни решения.

Голяма е вероятността от неуспех. По-скоро начинанията са обречени на провал, което може да доведе до финансови загуби или до загубата на престиж и като резултат до отчаяние.

Близнаци

Не е изключено вашата противоречивост окончателно да обърка отношенията ви с любимия човек. Посветете този ден на преценяването на своите житейски успехи и неуспехи.

Новите идеи и планове са обречени на неуспех. Проверете правилността на финансовите си сметки.

Бъдете внимателни и предпазливи.

Рак

Напълно са възможни промени в личния живот, свързани с нови познанства и прекъсване на предишните връзки. Голяма е вероятността от проявяване на несдържаност и скарвания с околните.

Благополучният и спокоен ден може да донесе на Раците морално и материално удовлетворение.

Днес може да се случи нещо, което да повлияе благотворно на вашето материално благополучие.

Лъв

Вродената чувствителност и великодушие ви спасяват от неблаговидна постъпка. Постарайте се да забравите старите кавги, неразбирателството и несъгласията.

Вдъхновението, честолюбието и готовността да преодолеете всякакви трудности за постигането на целта ви носят успех.

Възможни са награди, подаръци и възнаграждения.

Дева

Не се опитвайте да ограничавате свободата на избора на любимия си човек. Вашите мнения може да са погрешни. Проверете идеите си с трезви сметки.

Девите могат да бъдат твърде дребнави.

В семейството възникват проблеми с децата и за техните нужди в края на месеца отива голяма част от семейния бюджет.

Везни

Най-вероятно днес всички дейности са обречени на провал, а на надеждите не е съдено да се сбъднат. Избягвайте изясняванията на отношенията с най-близките роднини.

Не им се обиждайте, тъй като никой с нищо не ви е длъжен. Денят е неблагоприятен за сключването на различен род сделки или за преговори.

Имате възможността да станете оригинален артист, писател или изобретател, но няма да можете да печелите от това.

Скорпион

Възможно е да ви потръгне и да срещнете онзи единствен човек, за когото сте мечтали. Съществува вероятността да си намерите нов приятел или да си спечелите враг.

Всичко зависи само от вас. Времето е благоприятно за козметични процедури и подготовка за пластични операции.

Сполучлив ден за преминаването на нова работа и преразглеждане на деловите отношения. Възможно е сделките, сключени, по-рано, да донесат солиден доход.

Стрелец

Спомените за печална любовна история няма да донесат приятни впечатления. На някои дори им се иска да я изтрият от паметта си. Събитията от този ден може да принудят Стрелците да поправят своите грешки от миналото.

Усилват се способностите за постигане на набелязаните цели и деловитостта.

Благоприятен ден за Стрелците, занимаващи се с търговска дейност.

Козирог

Бъдете предпазливи, тъй като могат да ви подведат вашите избраници. При тежки ситуации като ориентир трябва да бъдат неоспоримите истини и моралните ценности.

Този ден е неблагоприятен за решаването на спорни въпроси и съдебни дела. Възможно е известно преместване по служебната стълбица – нагоре или надолу, зависи само от вас.

В никакъв случай не участвайте в дела, свързани с риск или хазарт.

Водолей

При избора на спътник в живота ви е полезно да знаете, че Водолеите наистина са щастливи в брака само с човек, близък им по дух. Ако сте склонни към мечтателност и меланхолия, то се постарайте да не губите самообладание, иначе е възможно пълно безразличие към външния свят.

Опитайте да реализирате замисленото с нови методи или с други партньори.

Не се отказвайте от предложената ви помощ и сътрудничество.

Риби

Обяснете на близките си своето поведение и тогава можете да разчитате на тяхното разбиране и помощ. Личните отношения няма да ви зарадват с устойчивост, в семействата е възможна напрегната атмосфера, обусловена от една страна от колебанието на настроението на Рибите и от друга – от неотстъпчивостта на близки хора.

Денят е благоприятен за срещи и контакти.

На деловите Риби се налага да уреждат финансовите си разногласия с партньорите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе