Лудогорец заминава за Уелс в сряда

Лудогорец заминава за Уелс в сряда (14 август) сутринта от Варна. Очаква се отборът да бъде на летището в морската ни столица около 8,45 ч. Чартърът на отбора до Манчестър излита в 10,00 ч. Реваншът с Дъ ню сейнтс е в четвъртък в 18,30 ч. местно време (20,30 ч. българско).

В сряда Лудогорец ще проведе официална тренировка на стадион „Рейскорс граунд“ в Рексъм в 18,30 ч. местно време. Половин час по-рано треньорът Стойчо Стоев ще даде пресконференция.

YouTube

Лудогорец се прибира в България веднага след мача с Дъ ню сейнтс. Очаква се чартърът на отбора да кацне на летището във Варна около 4,30 ч. в петък сутринта.

Клубът напомня, че се приемат заявки за билети за мача в Рексъм. На имейл  [email protected] всички фенове, желаещи да наблюдават срещата на живо, могат да резервират своите билети. Цената на един входен талон е 10 английски лири.  За българските привърженици е отделен западния сектор на „Рейскорс граунд“, който носи името „Юнивърсъри енд“. Всеки заявил билет е необходимо да остави своите три имена, както и рождена дата.

Входните талони ще се продават непосредствено преди мача на стадиона в близост до сектора за гостуващи фенове

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе