Важна информация за феновете, които ще гледат на живо реванша с Марибор в Словения

Лудогорец предоставя полезна информация за всички фенове на тима, които ще гледат на живо реванша от плейофите на Лига Европа срещу Марибор в четвъртък (29 август) от 20,15 ч. местно време (21,15 ч. българско) на стадион „Людски врт“ в едноименния град.

– Билети за феновете на Лудогорец на цена от 9 евро ще се продават два часа преди мача на каса, която се намира в близост до вход С на северната трибуна (откъм улица „Младинска“).В момента все още се приемат заявки на имейл [email protected]

YouTube

– Феновете на Лудогорец ще бъдат настанени на северната трибуна, сектори А,B. Привържениците трябва да използват вход С на стадион „Людски врт“. 

– Феновете, които ще пристигнат в Марибор със собствен транспорт могат да използват паркинг зони в центъра на града – Славя, паркинга на шопинг център Сити, както и паркинг H.

– Организираните фенове, които пристигат с автобуси и минибуси ще използват паркинга зад северната трибуна на улица „Младинска“.

– На стадиона е забранено внасянето на пиротехнически средства, както и опасни предмети, които могат да бъдат оръжие.

– Знамена и флагове са разрешени, стига да не изобразяват забранени от УЕФА символи. 

– За феновете на Лудогорец ще бъде обособена една кетъринг зона в сектора. Важно!!! На територията на стадион „Людски врт“ важи система за безкешово плащане – само с кредитна или дебитна карта. Пари в брой не се приемат.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе