Дневен хороскоп за 28 август

Овен

Това е ден за мечти сред природата. Независимо, че е работен ден намерете време за разходка сред зеленина. Ще ви хрумнат безценни идеи.

YouTube

Телец

През този ден избягвайте споровете с по-възрастни роднини. Няма да се разберете. В работата също ще имате разногласия с важна личност. Изобщо денят ще ви поднесе неразбиране отстрана на висшестоящи.

Близнаци

Това е ден, в който да проявите повече смелост. Късметът ще е на ваша страна и ще се справите с всичко, което се изпречи на пътя си. Най-голямото ви оръжие ще е интуицията ви.

Рак 

През този ден насочете усилията си към покоряването на служебни върхове. Пред вас ще има много възможности за реализация и развитие. Овен това ви се предоставя възможност за постигането на по-добър стандарт в семейството ви.

Лъв

Тази сряда е ден за печелене на пари. Ако сте планирали търговски сделки може да действате смело. Моментът е подходящ и за проучването на нови възможности за източник на доходи.

Дева 

Днес никой няма да може да ви устои, така че пристъпете към решаването на семейни дела. Важното е да бъдете добронамерени и да не допускате намесата на трети лица.

Везни 

През този ден е много важно да сте максимално честни с партньора си. Сега е моментът да изкажете всичките си претенции и да настоявате за изпълнението им.

Скорпион 

Днес ще преливате от вдъхновение. Не пестете сили и време. Сега ще имате възможност да свършите работа за две седмици напред.

Стрелец

Това е ден за приятни изненади. Не се подавайте на предразсъдъци  и стари обиди. Те само ви пречат по пътя напред и нагоре.

Козирог

Днес може да усетите известно безпокойство. Не бързайте да реализирате планове, ако не се чувствате достатъчно уверени.

Водолей

Това е ден, в който ще откриете нова страст. Не се колебайте да разчистите времето и живота си, за да ѝ направите полагащото ѝ се място.

Риби

Днес наблегнете на физическата активност. Дори една дълга разходка ще ви даде необходимия тонус. Не спирайте да търсите новото, от което имате нужда.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе