На днешния ден всички добри дела се възвръщат стократно

Марс е в тригон с Уран – Психологически тези енергии събуждат желанието за свобода и независимост. Благоприятно за изпълнение на оригинални идеи, за обществени организации.

Луната е в знак Лъв от 02:55 часа до 02:58 часа на 30 август.

YouTube

Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Да не се критикува никой, особено началниците. Когато Луната преминава през този знак, хората започват да изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Ако купите дрехи и обувки, то ще ги носите дълго. Подходящо е също за купуване на украшения, скъпоценности, златни бижута за сестра, приятелка, майка или за вас самите, пише Novini.bg.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват.

28 лунен ден от 03:52 часа на 28 август до 05:06 часа на 29 август.

Символ на деня е лотоса – олицетворението на духовния ръст на човека. Един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. И в душата на човек и в природата цари хармония. Денят е изпълнен с мистика. Могат да станат различни чудеса. Характерът на тези чудеса зависи как сте прекарали лунния месец.

Сега може да оцените себе си по своите плодове. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде – както хубавото, така и лошото. Ако ви сполетят неприятни събития, не ги приемайте за неочаквани – това е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец.

Да се избягват лошите думи, разрушителните действия, негативните мисли.

Не трябва да изпитвате злоба, завист, гняв, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Молитвата и покаянието днес действат благотворно.

Общуването е подходящо и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

Днес е ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно.

Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. На праведника е отредено благо, на грешника – възмездие.

Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не бива да късате и да подарявате откъснати цветя в този ден иначе ще станете съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя, храст, дърво.

Диета – 28-ми лунен ден е добър за гладуване, изчистване на организма. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна иначе на следващия ден ще се обострят някои болести.

Секс – На прелюдията е необходимо да отделите повече внимание, отколкото на самия секс. А сексът трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства.

Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.

11 слънчев ден – Време за познание и преоткриване на света. Ден на промените, добър ден да съберете на бързо нещата си и да отпътувате за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на разходка, сладкарница, цирк, куклен театър. Да се обърне специално внимание на дете в 11 слънчев ден се счита за благо дело. Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Купете си нещо, за което сте мечтали в детството, но не сте го имали, нищо, че вече сте големи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе