Дневен хороскоп за 30 август

Овен

Много Овни са обект на ревност от страна на изоставени от тях поклонник или поклонница. Трябва да се въздържате от обидния за другите сарказъм. Обидите могат за дълго време да отровят отношенията ви.

YouTube

При вас може да се появи възможността за обучение в чужбина.

Днес бъдете съвършено безкористни.

Телец

Прекрасен ден за любов и романтични приключения, които може да си позволите с удоволствие. Съвет на приятелите може да окаже благотворно влияние върху по-нататъшната ви съдба.

Днес ви липсва последователност в действията.

Планетите съветват Телците да обърнат по-голямо внимание на новите изгодни делови предложения и да ги използват с максимална изгода за себе си.

Близнаци

Препоръчваме ви да не вярвате на това, което сте чули за вашия избраник. Всичко трябва лично да проверите. Благоприятен ден за разрешаването на конфликтни ситуации с близките си хора.

При общуването си с околните проявявайте такт и внимание. В работата си не се отпускайте и не се увличайте по второстепенни задачи.

Не си заслужава да разчитате на помощ отстрани, разчитайте само на себе си.

Рак

Възможно е тежки мисли и предчувствия да не ви позволят да се отпуснете дори редом до любимия човек. Днес е възможен конфликт в отношенията с възрастните в семейството.

Постарайте се да запазите хладнокръвие. Не е изключено, поради възможни неприятности и дълбоки преживявания да не можете да се задълбочите в работата си.

Във финансовата сфера се набелязва спад – преразгледайте своите разходи и вложения – съществува по-рентабилен вариант.

Лъв

Не пришпорвайте събитията в личния си живот. Невнимателно изпусната дума или бурен изблик на емоции може сериозно да усложни отношенията с близкия човек или дори до доведе до пълен разрив в отношенията.

Намалете деловата си активност и не излизайте с инициативи – занимавайте се с текущите дела спокойно и не си усложнявайте отношенията с началството и колегите.

Изглеждащото на пръв поглед изгодно, може да се обърне в съкрушително поражение.

Дева

Стремежът на младите към удоволствия е по-силен от вразумяването им. Ако имате семейство, постарайте се да му отделите повече внимание. Характерните за Девите упорит труд и самодисциплина ви помагат да се справяте с всяко нещо.

Оценете своите възможности преди да се решите да харчите.

Везни

Благоприятен ден за нови впечатления. Наистина това няма да бъде одобрено от близките на Везните, в отношенията с които може да назрява конфликтна ситуация.

Възможно е да не сте могли да убедите близките си в надеждността на своите планове и да покажете пътищата за тяхното осъществяване.

Днес имате повишена работоспособност, свързана с получаването на космическа енергия и помощ от покровителите.

Скорпион

Ориентирайки се в дадена ситуация, се постарайте да не обидите невинен човек. Днес повишената емоционалност и ревност на Скорпионите може да ги доведе до агресия. Тяхното самолюбие е уязвено.

При изясняване на отношенията бъдете благоразумни и търпеливи. Бъдете бдителни, не предприемайте никакви важни решения и изчакайте.

Скорпионите са готови да предоставят на любимите си деца всички средства, от които те се нуждаят.

Стрелец

През втората половина на деня възможни неприятности в любовните отношения ви отнемат много сили или основателно ви развалят настроението. Напрегнат ден, носещ интриги от страна съперниците, завист и коварни замисли на недоброжелатели.

От време на време ви навестяват тъжни мисли за несъответствието ви с длъжността или избраната професия.

Козирог

Днес е възможен емоционален спад при влюбените Козирози, което усилва тяхната обидчивост и мнителност. Вероятно е проявяването на консерватизъм и педантичност във всички сфери на живота.

Това може само да предизвика раздразнение у околните.

Очаква се прогрес в дейността, свързана с учението, изучаването на нови програми и търсенето на нови източници на печалба.

Водолей

Личният ви живот днес може да поиска от вас предпазливост и внимание. Старайте се да не създавате впечатлението за студен и затворен човек. Та вие сте раними и сантиментални по душа.

Тайните препятствия или вмешателство на недоброжелатели може за известно време за задържат осъществяването на плановете ви, но няма да спрат вашето непрестанно придвижване напред.

Не си заслужава да очаквате пълно съгласие по финансовите въпроси от началството и партньорите си.

Риби

Възможни са предчувствия за негативни промени, което може да предизвика вълнението на много Риби. Днес се опитвате да включите всички и всеки в кръга на близките си приятели.

Непременно доведете докрай започнатото днес начинание. Нищо не трябва да ви отвлича от по-сериозните проблеми.

Старанието и усърдието на Рибите са възнаградени.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе