Обединени СДС, Да, България!, ДБГ застават зад Мирослав Грънчаров

Иво  Димитров, областен председател на СДС  Разград:

СДС РАЗГРАД  НЕ ПОДКРЕПЯ  ГЕРБ, НАШИЯТ КАНДИДАТ  Е ГРЪНЧАРОВ

YouTube

Тук съм , за да заявя  категоричната, ясня и недвусмислена подкрепа на СДС  Разград  за Мирослав Грънчаров, който е нашият кандидат за кмет. Всякакви твърдения, че СДС  ще се явява  заедно с ГЕРБ на  местните избори в Разград са спекулация, която не отговаря на истината.Имаме най-добрия  кандидат, който може да се яви днес на избори в нашия град.

Огнян Обрешков, лидер на  партия „Да, България!”  В Разград:

БЪДЕЩЕТО НА  РАЗГРАД ЗАВИСИ ОТ ХОРАТА, КОИТО  ИЗБИРАМЕ ДА  УПРАВЛЯВАТ

На прага сме на избори, които ще  определят бъдещето на Разград. Бъдещето  на един град зависи от  хората, които  влизат в управлението му.

През последните 4 години, независимо от  близостта си с централната власт, местната управа в Разград не можа да се възползва  и да промени  облика на града. Няма инвестиции в инфрастуктура,  липсва подкрепа  за малкияти средния бизнес . В момента публичните сфери в общината се управляват  от хора без ценз и  морални задръжки. Разград се задушава от миризми, животът в него става опасен за децата ни.  Ние предлагаме  за управлението хора, които са можещи и знаещи.

Мирослав Цанев, областен лидер на Движение България на гражданите в Разград

НАШАТА  МИСИЯ Е ДА СЪЗДАВАМЕ БЪДЕЩЕ ЗА МЛАДИТЕ В РАЗГРАД

Движение България на гражданите  бе създадено за да  работи младите хора да имат бъдеще в България. Нашата мисия е  да направим така, че Разград да е място, което  създава добро бъдеще и неговитге  деца остават да живеят там, където са се родили.

Нашият кандидат е  Мирослав Грънчаров. Ще работим за това, той да стане кмет на Разград, защото  това ще извади Разград от застоя.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе