Водката има лечебни свойства, твърдят медици

Експертите смятат, че водката се явява ефективен начин да се избавите от остеохондрозата, пише „МедикФорум“, цитиран от РИА Новости.

При обостряне на това заболяване се препоръчва да се правят компреси с водка. Съобщава се, че те ще помогнат за облекчаване на оттоците, в допълнение, затоплят засегнатата област. Така се облекчава болката.

YouTube

За процедурата е необходимо да смесите водка с мед. След това, разтворът трябва да се нанесе върху възпаленото място и да го увиете с целофан и топъл плат или шал. Препоръчва се такъв компрес да се държи възможно най-дълго. Оптималното време е два часа.

 

Както бе отбелязано, остеохондрозата, причислена към „болестите на нашето време“, засяга всеки трети жител на Земята. Хората с тази диагноза изпитват болки в гърба и шията, а болката може да се разпространи и в раменете и дори в ръцете. Появяват се болки и в главата.

При остеохондрозата междупрешленните дискове се увреждат. Неправилната диета или упражненията могат да влошат нещата. Хората с остеохондроза не трябва да употребяват алкохол и цигари, тъй като притокът на кръв през съдовете може да се забави.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе