Дневен хороскоп за 9 септември

Овен

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не е разумно да вземате пари в заем. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Добре ще през този ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

YouTube

Телец

Голям процент от Телците са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед.След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Не е желателно да взимате пари на заем. Бъдете борбени.

Близнаци

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Бъдете внимателни в избора на партньори. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Рак

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с Вашите колеги. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Лъв

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Дева

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Важен ден за печалба. Девите са носители на силен късмет днес и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Везни

В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Скорпион

В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. В понеделник се движете повече и планирайте срещи. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Днес трябва да избягвате споровете.

Стрелец

Понеделник не е еднозначен ден за Стрелците. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Козирог

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през понеделник ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Водолей

В чудесно състояние на духа са повечето от Водолеите през днешния ден. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Понеделник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Риби

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Работата Ви ще получи висока оценка. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе