Дневен хороскоп за 24 септември

Овен

Не си заслужава да съжалявате за разрива в отношенията. При вероятни конфликти сте виновни изцяло вие, тъй като се стараете да натрапите на всички волята си. Ако съумеете да проявите дипломатичност и да изберете правилните средства, можете да постигнете много, тъй като имате достатъчно енергия и разумни идеи също.

YouTube

Може да откривате банкови сметки, да съставяте завещание и да сключвате договори.

Телец

Благоприятен ден за сключването на брак, семейни отношения и любовни приключения. Хармонията при общуването с близкия човек, доверието и доброжелателността се отразяват благоприятно на душевния ви комфорт.

Не определяйте срещи на деловите партньори, тъй като по принципните въпроси ви е изключително трудно да постигнете взаимно съгласие.

Вероятно е днес да се появят сериозни проблеми с парите.

Близнаци

От вас се иска решителност и своевременност на действията. Ако се колебаете твърде много с предложението си за брак, рискувате да пропуснете своето щастие. Вероятно е да успеете благополучно да завършите отложените начинания или да си изясните всички измъчващи ви въпроси в семейните отношения.

Всичко, за което се заловите, може да бъде реализирано.

Може да получите финансова поддръжка от партньорите и колегите.

Рак

Безпокойството и мрачните предчувствия влияят пагубно на любовните ви отношения. Ако съумеете да се стегнете, бракът ви се запазва, а брачният ви партньор помага да постигнете много.

Можете да извлечете голяма полза от общуването с деловите партньори. В разговорите с началството избягвайте острите сблъсъци.

Не оставяйте без внимание изгодните предложения, но и не им се доверявайте сляпо.

Лъв

В сферата на интимните отношения са вероятни взаимно удовлетворение и успех. Не бъдете прекомерно доверчиви към хората. Преценявайте техните думи и обещания. Пригответе се за неблагоприятни за вас кадрови размествания.

Днес можете да реализирате плановете си относно допълнителния доход.

Дева

Не губете самообладание. Възможни са недобросъвестни постъпки на близките ви. Отнесете се особено старателно към преките си задължения. Трябва да ви повишат в длъжност и да ви определят по-висока заплата.

Само се постарайте да не се суетите толкова много.

Преминете на режим на икономии.

Везни

Възможен е стремеж към слава и известност. Не пропускайте възможността да се самоутвърдите. В душата си сте раними и чувствителни, а външно сте ексцентрични и независими.

Близките ви няма да ви разберат. Не се страхувайте от сложните задачи. Решаването им съдейства за вашето професионално израстване и повишава авторитета ви в собствените ви очи.

Успехът днес може да съпътства журналистите, мениджърите и предприемачите във всяка една сфера.

Скорпион

Може да се готвите за обрат на събитията в по-добра посока. Скоро неприятностите трябва да ви изоставят, а засега едно малко разтърсване няма да ви навреди. Вероятно е да ви съпровожда известна разсеяност и неувереност.

Днес не трябва да се отпускате, тъй като трябва на момента да се ориентирате в няколко неща или въпроси.

Възможно е вашите искания да се увеличат несъразмерно с доходите.

Стрелец

Напълно възможно е у вас да се появят нереални мечти и фантазии. Възможни са негативни постъпки на хора, които могат да ви изкарат от равновесие, променяйки настроението или самочувствието ви към по-лошо.

Неприятно известие може да обърка работата ви. Въздържайте се от нововъведения и продължавайте започнатото с осъзнаването на тяхната необходимост и първостепенност.

При търговците и работниците в търговията е възможна злоупотреба.

Козирог

Ако ви се стори, че вашият избраник не ви обича или се отнася към вас с недостатъчно уважение, не си правете окончателни изводи – това не е така. През този ден Козирозите няма да се съобразяват с другите.

Звездите съдействат за реализацията на идеите и замислите от миналите дни.

Личното ви обаяние и настойчивост ви помагат да постигнете благосъстояние.

Водолей

Не трябва да посвещавате никого в личните си проблеми и планове. Единствената неприятност през този нелош ден може да бъде лекото неразположение или несъгласието с по-израсналите вече деца.

Възможно е да ви очакват конструктивни делови разговори и срещи, а също и оформянето на важни документи.

Звездите препоръчват да не бързате с новите инвестиции – по-добре е да ги отложите за ноември.

Риби

При влюбените Риби са възможни мрачни предчувствия и угнетено състояние. Неочаквани неприятности могат значително да усложнят отношенията с децата-тийнейджъри. Главното е последователност при постигането на избраната цел.

Резултатът зависи само от вас самите.

Основен проблем през този ден може да бъде кризисна финансова ситуация.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе