Кандидатът за кмет Мирослав Грънчаров се регистрира в ОИК Разград

„Регистирах се  като кандидат за кмет на обединените десни партии в Разград. Регистирахме и пълна листа  за общински съветници, както и кметове на кметства.Нашата цел е бъдеще за Разград!“. Това обяви  Мирослав Грънчаров  в понеделник, веднага след като ОИК Разград регистрира кандидатурата му за кмет, заедно с листата на коалиция „Демократична България“, която обединява  десните партии в Разград.

„Искам вашата подкрепа, защото ме интересува съдбата на нашата Община.Не мога да съм безразличен към бъдещето на хората от моето поколение, избрали да останат в Разград, решили тук да отглеждат децата си. Не може да не ме интересува и бъдещето на внуците ни.

YouTube

Местната власт е длъжна на хората в Разград. В момента всички сме гневни, че заради безхаберието на сегашната кметска управа градът е потънал в треволаци, занемарен, непочистен, неуютен за своите жители. Че селата са откъснати и забравени от властта, че общинскитата администрация е наричана Кметска.

Искам Разград да има бъдеще. Болните да се лекуват в нашата болница, децата да играят на модерни детски площадки, да спортуват в съвременни зали, пенсионерите да почиват в чисти градини и паркове. Улиците да са прилично асфалтирани, кофите за боклук навреме почистени, да няма бездомни кучета.

Градът ни има нужда от друго бъдеще. Нужен му е икономически растеж, компетентна администрация, която под контрола на гражданите да работи за гражданите. Нужни са решения, обмислени, с хоризонт във времето, смели и честни. Искам вашата подкрепа, защото знам че с моя екип можем да управляваме добре в услуга на хората. За да има Разград бъдеще, каквото всички ние заслужаваме, трябва да направим правилния избор. Миналото е минало, настоящото не ми харесва, ние имаме шанс да изградим бъдещето. Аз Мирослав Грънчаров имам самочувствието да поискам доверие от вас да работя, за да насочим заедно Община Разград към Бъдещето.“, призова   кандидатът на десницата.

Ето и пълния списък на кандидатите за общински съветници:

№ по редСобствено, бащино и фамилно име
1Иво Борисов Димитров
2Мирослав Тодоров Грънчаров
3Огнян Досев Обрешков
4Пейчо Добрев Георгиев
5Милен Йоргов Минчев
6Джипо Николов Джипов
7Мирослав Цанев Маринов
8Жоро Михайлов Чобанов
9Костадин Тодоров Николов
10Деян Росенов Пейчев
11Милен Киров Енчев
12Шефкет Рефет Шефкет
13Драгомир Атанасов Николов
14Деян Павлов Коларов
15Ангел Руменов Русанов
16Мартин Николаев Нешев
17Илия Николов Илиев
18Генджай Гюлджанов Ахмедов
19Кремена Красенова Иванова
20Атанас Младенов Мичев
21Станчо Минков Минков
22Росен Димитров Маринов
23Огнян Христов Хинов
24Наджие Османова Насуфова
25Пламенка Велчева Атанасова
26Стела Русева Ковачева
27Иван Тодоров Димитров
28Мая Атанасова Бобчева
29Георги Иванов Димитров
30Ростислав Веселинов Савов
31Петър Жеков Петков
32Алтан Мехмедали Ефраим
33Милена Дачева Орешкова

Ето и списък с кандидатите за малките населени места:

Трите именанаселено място
Мая Атанасова Бобчевас. Дряновец
Алтан Мехмедали Ефраимс.Раковски
Петър Жеков Петковс.Топчии
Гюлджан Ахмедов Ахмедовс. Ясеновец

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе