Жители от село Каменово се оплакват от неудобство заради ремонта на пътя Разград-Кубрат

Заместник областният управител Евгени Драганов се срещна с жители на село Каменово след сигнал за създадени неудобства от ремонта на пътя Разград – Кубрат.

Хората се жалват, че нивото на пътния участък, който преминава през населеното място, е завишено дотолкова, че затваря изходите на имотите им към шосето.

YouTube

На място представител на фирмата, която извършва ремонта в този участък – „Строймонтаж“ – обясни, че повдигането с 30 см. на пътната настилка се прави с цел отвеждането на водата от валежите да продължава към дерето, а не да уврежда асфалта или да създава опасност от заливане на къщите.

Г-н Драганов и шефът на ОПУ увериха, че ще се направи всичко възможно от техническа гледна точка да се избегнат неудобствата за местните хора.

Г-н Драганов призова още за възникнали подобни проблеми и  неудобства да се информират навреме компетентните институции, които могат да вземат своевременни мерки, както и да не се използват подобни казуси за политически цели по време на предизборната кампания, тъй като качественият ремонт на този път е в интерес на всички жители и гости на Лудогорието.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе