Кои предмети в дома ни гонят късмета

Opened wooden door to modern living room interior with chair, soft divan and bouqet of a white flowers.

Домът е проекция на душата на човека. Всичко, което се намира в дома ни, по някакъв начин е свързано с нашето подсъзнание, желания и бъдеще.

Не всеки предмет в дома ни може да бъде полезен. Добре е да направим инвентаризация на жилището си и без съжаление да се отървем от онези предмети, които задръстват енергийните потоци в дома и гонят късмета.

YouTube

Най-голяма вреда нанасят старите обувки и дрехи, които отдавна не приличат на това, което са били, когато са купени.

Когато обувките са стъпкани до невъзможност или са разпокъсани и десетина пъти сме ги носили на обущар, вече е дошло времето да се сбогуваме с тях. Когато домът е превърнат в склад за стари дрехи и обувки, с които не се разделяме, само защото ни е жал да ги хвърлим, домът привлича негативна енергия.

Не е необходимо да изпадаме в крайност и да изхвърлим всичките си стари дрехи и обувки, но все пак не трябва и да задръстваме дома си с тях. Счупените чаши и чинии, както и тенджерите със счупени дръжки, е добре да се изхвърлят, а не да се оставят в кухненските шкафове с години.

Счупените чинии, в които се храним всеки ден, ни зареждат с лоша енергия. Снимките на хора, с които сме били приятели, но вече не сме, също не е необходимо да стоят в дома ни, тъй като привличат негативна енергия. 

Непотребните изпочупени статуетки, които събират прах, също трябва да бъдат изхвърлени, тъй като привличат лоша енергия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе