Кандидатът за кмет от ГЕРБ Валентин Василев в Островче: За разлика от опонентите ни, не даваме напразни обещания на хората

По време на предизборната кампания опонентите ни казват, какво ще направят, докато ние показваме какво сме направили. В предизборно време се дават обещания, че ще направят различни неща, но в действителност в процеса на работа, за да изпълниш даден поет ангажимент е свързано със спазването на нормативната уредба на страната, възможността и политическата воля да бъдат изпълнени поетите ангажименти.

YouTube

Това заяви пред жителите на село Островче кандидатът за кмет и водач на листата на ГЕРБ д-р Валентин Василев, заедно с народния представител Десислава Атанасова, и кандидати за общински съветници.

„От ГЕРБ не даваме напразни обещания, а казваме пред хората онова, което реално може да бъде извършено и изпълнено”, допълни Василев.

Василев акцентира и върху някой основни задачи, по които е работил той и екипът му в Разград през изминалия мандат: подновихме видеонаблюдението на Централния общински пазар, което бе изцяло амортизирано, беше обособен и изцяло асфалтиран паркингът, обслужващ пазара в града, увеличихме наградите на талантливи деца, а от 9 социални услуги в общината вече са 17.

„Едно от основните искания на жителите на Островче към местната власт беше инфраструктурата. 3 километровият вход към селото, беше в окаяно състояние, както и улиците в населеното място. С целеви средства отпуснати от правителството на стойност 1 650 000 лева, беше извършено асфалтиране в 21 населени места на територията на община Разград, като за Островче бяха отпуснати близо 50 000 лева. Поехме ангажимент към вас и ремонтираните участъци са завършени.”, припомни Атанасова.

По нейни думи заедно с направения отчет на д-р Василев и настоящите общински съветници, по повод поетите и изпълнени ангажименти пред вас като наши работодатели, искаме доверието ви за втори път.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе