Важна информация за феновете на Лудогорец , които ще гледат на живо мача с Еспаньол в Барселона

Лудогорец съобщава на феновете, които все още не са заявили билети за мача с Еспаньол от грута Н на Лига Европа, които ще се играе на 7 ноември от 21,00 ч. на стадион RCDE в Барселона, че трябва да се съобразят със следния график:

–       До 20:00 ч. на 4 ноември (понеделник) ще се приемат заявки за билети

YouTube

от привърженици в чужбина и извън Разград на мейл [email protected],

като заплащането на тези билети е по банков път.

–       До 18,00 ч. на 5 ноември (вторник) на клубната база в Разград ще се

издават ваучери за билети срещу плащане в брой.

Желаещите да закупят билети за двубоя в Барселона е необходимо да оставят три имена и номер на документ за самоличност (лична карта или международен паспорт).

Важно! Размяната на ваучери с билети ще стане в деня на мача в във фоайето на хотел „Каталуния Барселона Плаза“, който се намира на адрес: Plaza Espana 6-8, 08014 Barcelona от 13,00 ч. до 18,30 ч. местно време. Веднага след това всички привърженици, притежаващи билет за сектор „Гости“ трябва да стигнат до стадион RCDE с обществен транспорт. Феновете ще използват метро от спирка PL Espana, намираща се близо до хотел „Каталуния Барселона Плаза“ до стадион RCDE (спирка Cornella Centre).

Друга опция е влак los Ferrocarriles de la Generalitat от спирка PL Espana до спирка Almeda, намираща се на 7 минути пеш от стадион RCDE.

Третата възможност за достигане на стадион RCDE е използването на трамвай от спирка PL Espana до спирка Almeda.

Важно е да се знае, че на стадион RCDE ваучери за билети няма да се разменят съгласно правилата на отбора домакин и местната полиция.

Клубът уведомява привържениците, които ще подкрепят Лудогорец на стадион RCDE, че местните закони забраняват продажбата на билети за сектор „Гости“ в деня на мача, както от отбора домакин, така и от отбора гост.

Феновете трябва да спазват стриктно инструкциите относно размяната на ваучери с билети и придвижването до стадиона. Местната полиция препоръчва феновете да се движат организирано от площад „Испания“ до стадиона в 18,30 ч., като ще им бъде осигурен полицейски ескорт.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе