ЦСОП в Кубрат организира благотворителна кампания

Благотворителна кампания за деца се организира от бившето Помощно училище „Д-р Петър Берон”, днес Център за специална образователна подкрепа в Кубрат.

За четвърта поредна година студентката и бивша офроуд състезателка г-ца Мерлин Мехмедова от Кубрат се заема с тази инициатива. Тази година ще бъдат подпомогнати 71 деца. Децата вече са написали списък с желания до Дядо Коледа, който е публикуван на страницата на кампанията в социалната мрежа. Призивът на организаторката е списъкът да не бъде споделян на други места, тъй като могат да бъдат сгрешени заявките в помощ на децата.

YouTube

Всеки, който има желание да помогне може да го направи, избирайки си дете от списъка с желанието му, след което да напише неговото име като коментар и да изпрати подаръка му до 15-ти декември т.г., когато и приключва кампанията. Госпожица Мехмедова призовава подаръците да са нови, добре опаковани и надписани с имената на децата. Който желае може да помогне и с вкусни лакомства за почерпка на учениците в неравностойно положение.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе