ПГ „Васил Левски“, Исперих се включиха в състезание на РУ „Ангел Кънчев“

Пореден успешен ден за ученици от Профилирана гимназия „Васил Левски” в град Исперих.

В петък (08.11.2019) ученици от XI и XII клас и техният ръководител Светлана Иванова се включиха в надпревара–състезанието „Дигитални бизнес модели за предприемачи” в Русенски университет „Ангел Кънчев”, организирано от факулет „Бизнес и мениджмънт” в рамките на международен проект „InoLearn4BEEs–„Innovative Student–Centred Learning Practices fuelled with ITC-tools and university-industry cooperation towards reinforcement of Business & Engineering Entrepreneurship education” (програма Еразъм +).

YouTube

Участниците бяха приветствани от проф. д-р Богдан Флеака от Университет „Политехника–Букурещ” – партньори по проекта InoLearn4BEEs

Бъдещите предприемачи от гимназията се справиха перфектно и доказаха своята креативност, увереност, знания и завидни ораторски умения. Победители в „ 10 въпроса за време” стана отборът на Мелиса, ученичка от XI „б” клас.

В състезанието взеха участие 78 ученици от XI и XII клас от областите – Русе, Силистра и Разград. Всички бяха разделени на случаен принцип в 15 отбора и участваха в две направления – „Креативност” и „ 10 въпроса за време”.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе