Откриха събитие от Комуникационната стратегия, организирано от НЧ”Бузлуджа 2010”-Разград

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Заместник областният управител на Разград Евгени Драганов бе гост на събитие, част от Комуникационната стратегия на Република България за Европейския съюз и организирано от НЧ”Бузлуджа 2010”-Разград.

То бе насочено към най-малките участници в танцов клуб „Абритус” към НЧ”Бузлуджа 2010”. Децата от 6 до 10 години, чиито родители, баби и дядовци танцуват в клуба, бързо и сами се включват в изучаването на народните хора и във всички дейности на читалището – обясниха ръководителите на клуба Кънчо Върбанов, Емилия Русева и Кремена Иванова.

YouTube

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Докато децата редяха 3D-пъзели с два от европейските символи – Айфеловата кула и часовниковата кула „Биг Бен”, Върбанов представи на г-н Драганов част от дейностите и успехите на формациите към НЧ”Бузлуджа 2010”.

След като в два отбора с помощта и на възрастните децата сглобиха двата пъзела, сами намериха тяхното място на картата на Европейския съюз.

Малчуганите имаха възможност да разгледат и по-сложни 3D-пъзели, подредени от по-големи ученици по време на детския празник „3D Европа”, организиран от Областна администрация-Разград  през юни.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе