Заместник областният управител Евгени Драганов бе гост на вътрешен турнир на СКБ ”Вълци-Разград”

Заместник областният управител на Област Разград Евгени Драганов наблюдава част от срещите от вътрешния турнир на СКБ”Вълци-Разград” и присъства на церемонията по награждаването на първите победители в надпреварата.

Турнирът се провежда в спортна зала „Лудогорец” днес и утре. В него участват близо 250 деца, в първите срещи днес дообяд се включиха 80 от възпитаниците на клуба.

Играта им бе наблюдавана от президента на Българската федерация Георги Глушков, който изрази своето задоволство както от напредъка на малките спортисти, постигнат за една година, така и от пълната с публика зала.

Освен заместник областния управител Евгени Драганов официални гости на турнира бяха и спортни дейци с принос в развитието на баскетбола в Разград от близкото и по-далечно минало: почетният гражданин на Разград Симеон Варчев и съпругата му Цанка Варчева, почетният гражданин  на Разград Пламен Панчев, Илиян Йорданов, Румен Ганев, Марин Кинов и други. Гост на събитието бе и заместник-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров.

Всички  участници в турнира получиха грамоти и меденки с логото на клуба, а победителите – и медали.

Областна администрация-Разград подкрепя активната дейност и развитие на СКБ”Вълци-Разград” от учредяването на клуба преди малко повече от година. Още на първия турнир, организиран за малките баскетболисти, от името на Областния управител Гюнай Хюсмен на клуба бяха предоставени 10 баскетболни топки, а на церемонията „Спортист на Област Разград за 2018 г.” СКБ”Вълци-Разград” получи Приз за успешен старт на възраждането на спорта баскетбол.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе