60 нови детски столчета получи Детска ясла „Мир“в Кубрат

Със 60 чисто нови детски столчета се сдоби Детска ясла „Мир“ в град Кубрат. Закупуването на столчетата за малчуганите е част от поетите ангажименти на общината към детската забавачница в лудогорския град.

„Финансовата инвестиция е осигурена от общинската хазна и за детската ясла се прави изключително много, включително се подобрява и материалната база“, съобщиха от ръководството.

YouTube

Днес на посещение в яслата бяха кметът г-н Алкин Неби и председателят на общинския парламент г-н Хюсеин Юмеров. Представителите на местната власт разговаряха с персонала и ръководството на яслата и увериха, че ще работят усилено за детските заведения в общината.

Кметът Алкин Неби допълни, че компромис с бъдещето, каквито са малчуганите, не може да се прави и подчерта, че общината е гарант за благосъстоянието и просперитета на яслата в Кубрат. В края на работната среща бе взето решение да бъдат претапецирани и всички пейки. По този въпрос се започна работа още от днес.

Със 60 чисто нови детски столчета се сдоби Детска ясла "Мир" в град Кубрат. Закупуването на столчетата за малчуганите е…

Публикувахте от Община Кубрат / Municipality of Kubrat в Понеделник, 2 декември 2019 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе