Продължават ремонтите в град Кубрат

Строително-монтажните дейности в град Кубрат продължават. Днес проверка на местата, на които текат строителни дейности, извършиха кметът на община Кубрат, г-н Алкин Неби и председателят на Общински съвет- Кубрат, г-н Хюсеин Юмеров.

Строителни дейности към този момент се извършват в парковото пространство в района на Детска ясла „Мир“. Там вече е поставена нова ограда и е изградена пешеходна алея. Към момента се монтира и ново нощно осветление. На този обект ще бъдат монтирани беседка, пейки, съоръжения за игра и кошчета.

YouTube

Проверка днес беше извършена и на строително-ремонтните дейности в района на ученическото общежитие „Максим Горки“ в Кубрат. Районът около общeжитието се облагородява и там се извършва строителна планировка. Към този момент се поставят плочки и тротоари. Районът ще бъде и преасфалтиран, а в съседство ще бъде изградена детска площадка, както и пешеходна алея, водеща до спортна зала „Кубрат“.

В лудогорския град текат и други строително-монтажни дейности, като подмяна на пешеходна алея по пътя за с. Савин, подмяна на тротоари и плочки на ул. „Екзар Йосиф“, в района на Детска градина „Щастливо детство“ и др. При добри и благоприятни метеорологични условия строителните дейности ще продължат.

Строително-монтажните дейности в град Кубрат продължават. Днес проверка на местата, на които текат строителни дейности,…

Публикувахте от Община Кубрат / Municipality of Kubrat в Понеделник, 2 декември 2019 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе