Ученици от Исперих дариха Областния управител с ръчно изработен от тях рекламен училищен календар

Деца от Клуб „Дизайн и реклама“ към Профилирана гимназия ”Васил Левски“  град Исперих гостуваха днес на Областния управител Гюнай Хюсмен.

Те поздравиха Областния управител с приближаващите Коледно-новогодишни празници и му подариха саморъчно изработени от тях рекламен календар на училището и сувенир от естествени материали. Учениците споделиха, че са проявили голям ентусиазъм при направата на календарите и са вложили в тях много труд и сърце.

YouTube

И както повелява традицията г-н Хюсмен дари влезлите за радост и благополучие деца с тефтер и химикал и им благодари от сърце за приятната емоция и весело настроение, което внесоха в администрацията.  

Областният управител отбеляза, че ПГ „Васил Левски“ е единственото училище в Община Исперих, което не е ремонтирано, но обеща да съдейства учениците, които са около 310, да се обучават при съвременни условия.

„Ще направим всичко възможно, за да се подобрят условията в гимназията,  защото вие сте бъдещето на България“ – заяви пред учениците Областният управител Гюнай Хюсмен. Той призова гимназистите да се образоват, да са по-упорити в обучението си, за да допринесат за развитието на Община Исперих и Област Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе