Заместник-кметът Милена Орешкова откри 32-ия Коледен учителски турнир

Заместник-кметът на Община Разград Милена Орешкова заедно с началника на Регионалното управление по образование Ангел Петков откриха 32-рото издание на Коледния учителски турнир в Разград.

46 отбора от 15 учебни заведения в Община Разград участват в надпреварата, която се организира от РИО-Разград и ОБ“Спорт в училище“, а купите за призьорите се осигуряват от Община Разград. Състезанията са в четири вида спорт. Футболният турнир за жени се проведе в залата на ОУ“Васил Левски“-Разград, победител в него е тимът на ОУ“Ив.С.Тургенев“-Разград, а останалите срещи са в спортна зала „Лудогорец“ – по баскетбол, волейбол и бадминтон. В баскетболния турнир победителите също са вече ясни – при жените отборът на ОУ“Ив.С.Тургенев“, а при мъжете – ОУ“Васил Левски“-Разград. Официалното откриване се проведе преди старта на срещите по бадминтон, в които съдийстваха изявени млади състезатели от клуба по бадминтон.

YouTube

Заместник-кметът Милена Орешкова поздрави учителите-спортисти, пожела им борбеност по време на спортните състезания, но без риск от контузии. Като доскорошен участник в турнира от предишните му издания заместник-кметът Орешкова пожела да победят най-добрите.
Турнирът продължава до 19 декември, завършва с традиционен бал, на който се награждават победителите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе