5 идеи за детски рожден ден през зимата

Зимата вече е тук и тя носи прекрасни мигове и празници, които сплотяват семейството и близките. Рождените дни, обаче, са сериозно предизвикателство през зимния период.

За разлика от летния период, когато възможностите за провеждане на детски рожден ден са наистина многообразни, през зимата сме ограничени единствено до провеждане на празника вкъщи или някой клуб.

YouTube

Това, обаче, не трябва да ни спира в никакъв случай – можем да организираме перфектния рожден ден за нашето съкровище, дори сред преспите от сняг и минусовите градуси на зимата.

Вдъхновени от онлайн портала за новини Gradski.bg, ние решихме да съставим списък от 5 страхотни идеи за детски рожден ден през зимата.

1. Домашно парти

Това е един класически избор, който е особено подходящ за деца под 5 години, тъй като неуморимата им енергия ще ви предизвика доста главоболия, в случай че решите да ги заведете някъде навън.

Провеждането на рожден ден в домашни условия ще ви позволи да сте спокойни, че държите под контрол децата и те няма да се наранят някъде.

В допълнение, ще имате възможност да се видите с ваши приятели, с които нямате достатъчно време за контакти, докато вашите и техните деца си играят заедно.

Допълнителен бонус е, че подобен рожден ден ще ви излезе доста евтино, в сравнение с това, което ще ви се наложи да платите в някой детски клуб.

2. Детски клуб

Детските клубове предлагат вариация от атрактивни и занимателни забавления, които са подходящи за провеждане на детски рожден ден.

Ако организацията не е силната ви страна или нямате нужното пространство вкъщи, тогава изборът на детски клуб е точно за вас.

В зависимост от пакета, който изберете, партито може да включва храна, напитки, аниматор, игри и други забавления.

3. Ски урок

Една много подходяща идея, съобразена със сезона и най-хубавото – подходяща е за деца. В София има немалко клубове, които предлагат ски уроци.

Така ще може да подарите на гостите на вашето дете незабравими спомени и дори да ги запалите по зимните спортове.

4. Кино

Ако нямате идеи, винаги може да заложите на сигурното – най-новият детски филм, който всички деца искат да гледат.

Това двучасово забавление определено ще даде повод за разговори по време на партито след това.

Може да заложите на някое заведение за партито след това или дори самото кино – има кина в столицата, които предлагат организирането на детски рожден ден, което включва кетъринг и конкретния филм.

5. Детска дискотека

Това може би вече е поизоставена практика, но винаги е опция. Лошото име, което се носи на дискотеките, съвсем не е неоправдано, но ако трябва да сме честни, не е и напълно заслужено.

Детските дискотеки предлагат забавни и развлекателни програми, а изборът на меню зависи изцяло от вас и родителите на останалите деца. Музиката също ще е избрана от вас и тя може да е напълно подходяща за деца.

Определено си струва да обмислите този вариант, а и знаете, че повечето деца обожават да танцуват – това е перфектният повод да им дадете ново поле за изяви.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе