Залози в Efbet – 5 причини защо си заслужава

Както може би знаете, съществуват редица букмейкъри, които се надпреварват да предлагат все по-добри коефициенти и все по-апетитни бонуси за любителите на спортните и други видове залози.

В тази същинска феерия от конкуриращи се букмейкъри, не винаги е лесно да се ориентираме към някоя определена платформа.

YouTube

Efbet безспорно е един от водещите онлайн букмейкъри, не само в България, но и в световен мащаб. Консултирахме се с платформата за футболни прогнози 5Bet.eu, откъдето ни помогнаха да съставим следния списък от 5 причини, поради които си заслужава да се доверите на залозите в Efbet.

1. Лесна регистрация

Сложните и дълги регистрации са нещо, което всеки обикновен потребител не харесва и не е трудно да разберем защо.

За щастие, от Efbet са помислили първо за своите потребители, поради което и регистрацията в техния сайт е сведена до възможно най-простия и лесен начин, което по никакъв начин не означава, че това улеснение е за сметка на сигурността.

Ще трябва да попълните единствено ваши лични данни, които са напълно стандартни и включват име, фамилия, мобилен телефон, пол, електронна поща и прочие. След това трябва единствено да активирате линк, който ще получите на вашия e-mail.

2. Огромно разнообразие от спортове

Ако сте фен на футбола, едва ли сте изпитали затруднения в това да намерите къде да залагате. Проблемът идва, ако сте привърженик и на други видове спортове.

За съжаление в България на спортове като хандбал, ръгби, водна топка, дартс, хокей на лед и прочие все още се гледа като на далечна екзотика.

Феновете на тези спортове нямат толкова голям избор за залагания и следене на най-последните новини, колкото феновете на по-традиционни спортове като футбол, баскетбол и тенис.

Efbet е един от малкото букмейкъри, които предлагат наистина огромно разнообразие от спортове, на които да залагате.

Потребителите на платформата имат възможността да избират от десетки първенства, събития и турнири в тези спортове.

3. Възможност за залагане на живо

В миналото имаше един единствен начин за залагане на спортно събитие – преди самото събитие да е стартирало.

Макар това да има своите предимства, в днешно време залагането на живо се превръща във все по-популярно сред любителите на хазарта.

Така ще имате възможност да следите срещата в реално време и спрямо резултата да променяте залога си.

Няма как да отречем, че тръпката от това да спечелим нещо в последните минути на даден мач, е неповторима.

Залозите на живо имат и още едно ключово предимство – независимо колко сте закъснели, винаги може да се включите в даден мач и да заложите на него.

4. Привлекателни бонуси

Един от подходите, които букмейкърите предприеха през последните години, е предлагането на атрактивни бонуси за определени събития.

Един такъв бонус е началният 100%-ов бонус на Efbet. Той представлява възможност за получаване на 100% от депозираната сума, при осъществяване на първи депозит в сайта.

Така например, при депозит от 200 лева, вие ще получите бонус от същата сума, само че в безплатни залози.

След това, за да изтеглите пари от вашата сметка, ще трябва да превъртите залози, които да са на стойност поне 3 пъти депозита и 3 пъти размера на бонуса.

5. Страхотни коефициенти

Стигаме до може би най-важния фактор за всеки любител на залозите – коефициентът. Всеки търси добър коефициент, защото това означава по-добър шанс за печалба.

И докато немалка част от букмейкърите не си позволяват да пускат прекалено добри коефициенти, не такъв е случаят с Efbet.

Всъщност, сами може да се уверите в това, посещавайки платформата на реномирания букмейкър, където ще откриете наистина страхотни коефициенти за всякакви видове спорт. Очакват ви страхотни печалби!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе