Дневен хороскоп за 9 декември

Овен

Този понеделник не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Сега може да изиграете картите си добре, но не очаквайте същото от останалите. 

Телец

Днес не разчитайте на помощта на другите. Каквито и съмнения да имате, Вашите способности ще надвишават тези на останалите. 

Близнаци

Този понеделник само съмненията в силите Ви може да Ви накарат да се чувствате зле. Много малко е нужно, за да ги отхвърлите и да дишате по-спокойно.

Рак

Денят е чудесен за организирането на парти или приятна изненада за Ваш приятел. Ако пък досега не сте могли да се сетите за подарък за Ваш близък човек, днес със сигурност ще Ви хрумне невероятна идея!

Лъв

Денят е  добър за уреждането на недоразумение от семеен характер. Не допускайте, обаче, намеса отвън, дори от близък приятел.

Дева

Звездите Ви подсказват, че трябва да се съсредоточите върху служебните си задължения. Няма да Ви е лесно, тъй като сърцето Ви е другаде.

Везни

Ако е възможно, днес отложете служебните си ангажименти. Роднините и семейството Ви имат нужда от подкрепата и цялото Ви внимание и отдаденост.

Скорпион

Този понеделник командировките ще са успешни и плодотворни. Ако не сте планирали пътуване  по-рано, сега може да го организирате с лекота.

Стрелец

Този понеделник успешно ще разрешите финансов въпрос. Ще намерите средства, които ще са  полезни за партньорските Ви отношения. Не давайте пари назаем на роднини, обаче.

Козирог

Очаква Ви един изключително успешен ден. Може да правите финансови вложения в начинания, свързани с чужбина, или за развитието Ви в професионално отношение.

Водолей

Денят изисква да играете по правилата. Не се присъединявайте към никакви тайни организации. Имате по-сериозни неща за правене.

Риби

Този понеделник не пълнете душата си с негативизъм. Каквото и да Ви струва – направете опит да се усмихнете и да си представите положителното развитие на нещата. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе