Развод по взаимно съгласие – с какви финанси трябва да разполагаме

Когато става въпрос за каквото и да било дело, независимо дали е по взаимно съгласие или не, у човек нахлуват мисли, свързани с това с какви финанси трябва да разполага, така че да не се налага в последния момент да пристъпва към крайни мерки.

Истината е, че едно дело за развод по взаимно съгласие, освен че е крайно неприятно, тъй като бележи края на едно семейство, е свързано и с не малки такси, които няма как да не бъдат изплатени и от двете половинки.

YouTube

Според някои направени проучвания става ясно, че значителен процент от семействата, чиито връзка е вече изчерпана и не споделят никакви общи интереси, продължават да живеят под един покрив или дори и да поемат в различни посоки не стигат до развод, с единствената цел да избегнат всички тези такси, които държавата изисква от тях.

Когато се заемете с отговорната задача да откриете правилния адвокат, който да успее да ви вдъхне сигурност и увереност, един от първите въпроси, които отправяте към него, е именно този, свързан с хонорара му.

В днешно време на човек се налага да бъде предварително подготвен, тъй като повечето граждани изпитват финансово затруднение през целия си живот, поради редица причини, които нямаме никакви намерения да разнищваме точно сега.

Скъпо ли е да сложим край на брака си

Може и да не знаете, но минималният хонорар, който се заплаща на един адвокат, е в размер на 400 лв.

Ако обаче изборът ви е свързан с наложено и утвърдено име, то вероятността да заплатите много повече от това, е твърде огромна.

Истината е, че повечето адвокати изпитват колебание да поискат повече от клиента си, заради това, че искането може да бъде отчетено като излишно или неоправдано.

Ако липсва съгласие между двамата души, които възнамеряват да се разведат, то по-високите такси могат и да се считат като оправдани.

Вероятно ще се наложи адвокатът и клиентът да си насрочат поне няколко предварителни срещи, в които да уговорят разни въпроси и правното лице да се запознае обстойно със случая, така че на по-късен етап процесът да се развие така, както е очаквано.

Ако не сте в състояние да извършвате куп проучвания, свързани с това кой адвокат е съвестен и коректен и искате всичко да премине колкото се може по-бързо, нашето предложение е да посетите адвокатската кантора в София SBKLaw.bg.

Там ще попаднете на група от опитни правни лица, които са в готовност да ви съдействат, така че личният ви казус да бъде разрешен за колкото се може по-кратко време.

Освен всичко останало няма да се налага да инвестирате кой знае каква сума, тъй като целта на служителите от адвокатската кантора е да бъдат от полза на своите клиенти и да продължат да градят и защитават доброто име на кантората, където практикуват своята професия.

Надяваме се да сме ви били полезни и да сме успели да отговорим на поне една част от въпросите, които са важни за вас.

Ако имате още конкретни запитвания, то съветваме ви да се свържете с професионалист, който най-точно може да ви напътства и консултира!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе